Altyapin nasıl? https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ yapıp at bakalım. Bende Vodafone'den NetSpeed gectim memnunum.
Valla kendimi bildim bileli Türk Telekom var sorunsuz hızlı internetim vardı TTNet le başlamıştım Telekom a geçince yine devam ettim 14 sene felan olmuştur tabi o zamandan bu zamana 5 kere modem değişti şuan fiber ve memnun edici bazı kimseler de çok sorun yaşadığını söylüyor ucuza 100mbps satanlara hiç bakmadım ne yalan söyleyim 24 lük internet gayet yetti umarım doğru yazmisimdir mbps yıVodafone internet kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Sizce hangi operatöre geçmeliyim? En iyi operatör hangisidir?
Turknet , superonline ve türksat gayet başarılı markalar. Benim önerim türknet olacaktırVodafone internet kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Sizce hangi operatöre geçmeliyim? En iyi operatör hangisidir?
herhangi ek ücretsiz haberim yokken yapmışlarTürknet daha yeni bu ay upload 20 mbps oldu efsane
Türknet'e geçmeyi düşünüyorum ama internetten araştırırken gördüm ki herkes şikayetçi. Durduk yere yapılan abes zamlar, müşteri hizmetleri hepsinden şikayetçiler.Turknet , superonline ve türksat gayet başarılı markalar. Benim önerim türknet olacaktır
Tam aksine müşteri hizmetleri çok kaliteli , uygulaması var arıza kaydı oluşturuyorsunuz 10dk sonra çözülüyor modemsel veya altyapısalar bir problem yoksa. Arkadaşlarımın hepsi kullanıyor memnunlar çokTürknet'e geçmeyi düşünüyorum ama internetten araştırırken gördüm ki herkes şikayetçi. Durduk yere yapılan abes zamlar, müşteri hizmetleri hepsinden şikayetçiler.
12 ayı peş öde kampanyaları var zamdan etkilenmemek için 2 yıldır yapıyorum taahütlülerden daha rahatım taahütlü bi türk teleokm geçsen 300lük şeyi 450 den kitliycek beğenmezsende çıkamıyon zaten taahüt nedeniyleTürknet'e geçmeyi düşünüyorum ama internetten araştırırken gördüm ki herkes şikayetçi. Durduk yere yapılan abes zamlar, müşteri hizmetleri hepsinden şikayetçiler.