Neler Yeni

Öneri İnternet Sağlayıcı Önerisi

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
yiğit alp yaşin
Peki 1000 lik internet ihtiyacın var mı?
Bence bazı şeyleri fazla abartıyoruz.
Yani hız stabil olduğu sürece ve ping/loss vs olmayacaksa bence 1000 lik paket ile 100 lüğün fiyat farkına o kadar da değecek bir şey olmuyor.
100'e 20'ye 487 lira vericeğime, 1000'e 600 lira verip bir latte az içerim gibi düşünüyorum yani fiyat farkı hiç gibi geliyo bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binada sol fiber mi var?
Sol fiber ne oluyo tam olarak ?

Binada sol fiber mi var?
Bildiğimiz normal fiberse var heralde altyapıyıda kontrol etti aradığım operatörler 1000 için konuştuk sadece sağlıyo dediler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
100'e 20'ye 487 lira vericeğime, 1000'e 600 lira verip bir latte az içerim gibi düşünüyorum yani fiyat farkı hiç gibi geliyo bana

Sol fiber ne oluyo tam olarak ?

Bildiğimiz normal fiberse var heralde altyapıyıda kontrol etti aradığım operatörler 1000 için konuştuk sadece sağlıyo dediler.
"Superonline fiber"

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Aynen varmış evet hatta da söylediler.

Şuana kadar kablonet, süperonline,türknet ile konuştum başka önerdiğiniz firma var mıdır ?
TurkNet sadece kendi altyapısı üzerinden 1000 verir. TT altyapısı üzerinden 100 verir.
Superonline altyapısı üzerinden vermez.
Eğer binanizda turknetin kendi fiberi varsa düşünmeden ona geçin 500 liraya 1000/1000 hız veriyor.
Ama binanizda sadece Superonline varsa 600 liraya 1000lik pakete geçin.
Bende onu kullanıyorum.
Şuan için en f/p paketler bunlar.
600 çok geliyorsa millenicom'a geçebilirsiniz.
Sol fiber üzerinden de hizmet veriyor.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
yiğit alp yaşin
TurkNet sadece kendi altyapısı üzerinden 1000 verir. TT altyapısı üzerinden 100 verir.
Superonline altyapısı üzerinden vermez.
Eğer binanizda turknetin kendi fiberi varsa düşünmeden ona geçin 500 liraya 1000/1000 hız veriyor.
Ama binanizda sadece Superonline varsa 600 liraya 1000lik pakete geçin.
Bende onu kullanıyorum.
Şuan için en f/p paketler bunlar.
600 çok geliyorsa millenicom'a geçebilirsiniz.
Sol fiber üzerinden de hizmet veriyor.
Türknet 100 dedi.
Kablonet 100 dedi.
millenicom 100 dedi.
Sadece süperonline 1000 dedi fakat az önce türknetin müşteri hizmetleriylede konuştum süperonline 1000 veremez öyle bir altyapı yok dedi o kafamı karıştırdı. Süperonline da portlar falan her şey var dedi 2 güne gelir gerekli bilgileri sunarız kurulumu sağlarız hattı kontrol edip dediler. Kafam biraz karıştı açıkcası.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Türknet 100 dedi.
Kablonet 100 dedi.
millenicom 100 dedi.
Sadece süperonline 1000 dedi fakat az önce türknetin müşteri hizmetleriylede konuştum süperonline 1000 veremez öyle bir altyapı yok dedi o kafamı karıştırdı. Süperonline da portlar falan her şey var dedi 2 güne gelir gerekli bilgileri sunarız kurulumu sağlarız hattı kontrol edip dediler. Kafam biraz karıştı açıkcası.
Ben Superonline sitesinden sorgulayinca çıkmadı.
Muhmtelen turknet de sorguladı çıkmadı.
Superonline müşteri hizmetlerini aradım altyapiniz var dedi.
Ertesi gün gelip kurdular. Sitede yazana inanma.
Önemli olan sol mh nin ne dediği.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
yiğit alp yaşin
Ben Superonline sitesinden sorgulayinca çıkmadı.
Muhmtelen turknet de sorguladı çıkmadı.
Superonline müşteri hizmetlerini aradım altyapiniz var dedi.
Ertesi gün gelip kurdular. Sitede yazana inanma.
Önemli olan sol mh nin ne dediği.
Dostum çok teşekkür ederim içim çok rahatladı şimdi tekrar aradı süperonline yarın saat 12 de geliyorlarmış umarım dediğin gibi olurda bi tadına bakarız ya 1000'in.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,363
İsim
Oğuz Oğuz
Dostum çok teşekkür ederim içim çok rahatladı şimdi tekrar aradı süperonline yarın saat 12 de geliyorlarmış umarım dediğin gibi olurda bi tadına bakarız ya 1000'in.
Hayırlı olsun şimdiden.

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf Yılmaz
Selam. Halihazırda kablonet kullanıcısıyım fakat değiştirmek istiyorum sizce hangi operatöre geçmeliyim ?
Türk nette sorgulama yapar mısın 1000 Mps sonuç verirse geçersin ilk 3 ay %50 indirimli referansla ilk ay ücretsiz kullanırsın aylık 500 TL

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tahir
Türknet 100 dedi.
Kablonet 100 dedi.
millenicom 100 dedi.

Biraz geç cevap verdim dostum sanırım sonuca ulaşmışsın fakat bahsettiğin durumlara göre diğer arkadaşların da dediğine katılıyorum. Bence en iyisini yaptın 1000 liğe başvurarak madem var altyapısı aradaki fiyat farkı da çok değil denenmesinde fayda var. Bu arada sitelerde çoğu zaman altyapı bilgisi sürekli güncellenmiyor müşteri hizmetlerini arayıp sormak daha mantıklı kablonete geçeceğim zaman siteden sorguladığımda bana hiç altyapı yok görünüyordu müşteri hizmetlerini aradığım zaman 100 20 mevcut dediler zaten kuruluma vs geldikleri zaman test falan yapıyorlar bildiğim kadarıyla vaad edilen hizmeti sunmadıkları taktirde 14 günlük cayma hakkı da mevcut oluyor aklında bulunsun.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
yiğit alp yaşin
Biraz geç cevap verdim dostum sanırım sonuca ulaşmışsın fakat bahsettiğin durumlara göre diğer arkadaşların da dediğine katılıyorum. Bence en iyisini yaptın 1000 liğe başvurarak madem var altyapısı aradaki fiyat farkı da çok değil denenmesinde fayda var. Bu arada sitelerde çoğu zaman altyapı bilgisi sürekli güncellenmiyor müşteri hizmetlerini arayıp sormak daha mantıklı kablonete geçeceğim zaman siteden sorguladığımda bana hiç altyapı yok görünüyordu müşteri hizmetlerini aradığım zaman 100 20 mevcut dediler zaten kuruluma vs geldikleri zaman test falan yapıyorlar bildiğim kadarıyla vaad edilen hizmeti sunmadıkları taktirde 14 günlük cayma hakkı da mevcut oluyor aklında bulunsun.
Çok teşekkür ederim :)

Top Bottom