Neler Yeni

En iyi kahve hangisidir??

En iyi kahve

• Mocha

Oylar: 7 30.4%
  • Capuccino

Oylar: 0 0.0%
  • Türk kahve

Oylar: 8 34.8%
  • Dibek kahve

Oylar: 0 0.0%
  • Latte

Oylar: 4 17.4%
  • 2'si bir arada

Oylar: 1 4.3%
  • 3'ü bir arada

Oylar: 3 13.0%

• Oy kullanan toplam üye
    23

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Selamlar dostlarım bildiğiniz gibi bir sürü kahve çeşidi var bunlarda hangisi sizce en iyi diye konu açtım. Şu an 3'ü bir arada denemek için aldım tat olarak güzel içtikten sonraki his de güzel ancak sonraki o şeker hissi... çok fena şeker var nefret etdirdi. 2'si bir arada hiç denemedim yavaş yavaş ilerleyelim kendim için türk kahvesi dibekten iyidir dibek elendi mocha capuccino'dan iyi latte ile çok farkı yok diye biliyorum mocha ya çikolata vs. ekleniyor diye biliyorum o yüzden mocha. 3'ü bir aradayı net eledim. Keyif için Türk kahvesi arkadaşlarla eğlence sohbet vs. için mocha diyebilirim.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Oyum Türk Kahvesine fakat birden fazla seçebilsek güzel olur.
Şahsen Mocha,Türk Kahvesi ve Nescafe Original. Bence 3'ü 1 arada şekerli ama arada içilebilir.
1694935494447.png

Bir kahvenin olabileceği max karizma.

Son düzenleme:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Latte kral.
Ufak bi Ice Latte tarifi vereyim size
1 paket Nescafe Latte kahve
1 tane küçük süt
4-5 küp buz
süt ile Nescafe kahveyi bir edip shake'leyin ya da karıştırın güzelce. Ama shake'lemek daha mantıklı. Sonrasında içine buzu atın ve biraz daha karıştırın ya da shake'leyin.
Ice Latte hazır. İsteğe bağlı şekeri az gelirse şeker atabilirsiniz ya da varsa evinizde karamel şurubu kullanabilirsiniz. Karamel daha iyi sonuç verecektir. Keyifli yudumlar.

SnareEcho

80+ Silver
Selamlar dostlarım bildiğiniz gibi bir sürü kahve çeşidi var bunlarda hangisi sizce en iyi diye konu açtım. Şu an 3'ü bir arada denemek için aldım tat olarak güzel içtikten sonraki his de güzel ancak sonraki o şeker hissi... çok fena şeker var nefret etdirdi. 2'si bir arada hiç denemedim yavaş yavaş ilerleyelim kendim için türk kahvesi dibekten iyidir dibek elendi mocha capuccino'dan iyi latte ile çok farkı yok diye biliyorum mocha ya çikolata vs. ekleniyor diye biliyorum o yüzden mocha. 3'ü bir aradayı net eledim. Keyif için Türk kahvesi arkadaşlarla eğlence sohbet vs. için mocha diyebilirim.
Mocha der tek geçerim.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Kahveden anlıyom diyen latte içer 👌
Yumuşak İcim Seven Latte içer Sert İçim Seven Flat White içer,Sade-Yumusak icim seven Americano içer,Sade-Sert içim Seven Espresso içer, Sade-Çok sert icim Seven Black Eye içer.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,966
İsim
göksel yurtcan
standartd nescafe hocam 2/3/ değil standart olan bol şekerli içmen lazım onu

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Osman Uçar
Mocha

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji