Neler Yeni

Öneri En iyi laptop soğutucusu tavsiyesi kalitelisinden

Bütçe
300
En iyi laptop soğutucusu tavsiye edermisiniz warframe gibi oyunlarda bile laptop 75 derecelere çok kolay ulaşıyor 80-85 görür bende bu kadar yüksek sıcaklıklarda kullanmak istemediğim için kaliteli laptop soğutusu arıyorum

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bütçen nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yorumu da olumlu. Hatta biri o alttaki bölmeye buz koyunca daha iyi soğıttuğunu söylemiş. Bence de güzel gibi duruyor. Eğer alırsanız incelemesini de yapar mısınız?
İnşallah hocam yaparım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
alma 1 fan var kötü soğutur ve zaten laptop soğutucusunun ediceği etki 5-6 derecedir kalitelisi bile
Reis iyi bir soğutucuya ihtiyacım var laptop var sadece masaüstü pc e para yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam
İyi soğutmaz bence @Techno08

Tek fanlı olması hava akışını kötü etkiliyor, 6 fanlı modellere bakım.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/tv-max-laptop-sogutucu-stant-incelemesi.274504/
Okuyabilirsiniz.
Hocam en iyi soğutan soğutucuyu tavsiyeniz var mı kullandığınızdan başka 300 tl den fazla da olabilir

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Reis iyi bir soğutucuya ihtiyacım var laptop var sadece masaüstü pc e para yetmiyor

Hocam en iyi soğutan soğutucuyu tavsiyeniz var mı kullandığınızdan başka 300 TL den fazla da olabilir
öneriyorum hemen bekleyin.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu iyi soğutuyo demişler googleda gördüm de zaten bunu da alsan rastgele bi soğutucu da alsan en fazla 5 derece oynar hiç bi şey fark etmez bende önceden laptop için vardı çalıştırmaya üşeniyodum stand için kullanmaya başlamıştım bi süre sonra çok bi işe yaramıyo en üstdekini al geç o iyi

Top Bottom