Neler Yeni

En iyi Linux Distrosu

Hangi Linux

• Ubuntu

Oylar: 1 25.0%
  • Manjaro

Oylar: 2 50.0%
  • Kali Linux

Oylar: 1 25.0%
  • Parrot OS

Oylar: 0 0.0%
  • Archman

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    4

BMW_M4

80+ Bronze
Linux normal kullanım adına pek de mantıklı değil, Windows her türlü daha avantajlı oluyor. Ama bilgisayar gücünden ötürü Linux kurmak istiyorsan Ubuntu daha mantıklı olacaktır, en azından bulabileceğin kaynak çok daha fazla. Siber güvenlik işleriyle uğraşansan da zaten Kali kullanmalısın.
Bu işleri öğrenmenin her yerde avantajı oluyor, O PenTest için Kali kullanmanın devri bitti, Katoolin ile her Linux'a Kali Linux Tool'u kurabiliyoruz,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Manjaro öneririm. Çok sade, stabil ve hızlı. Arch tabanlı bir dağıtım haliyle depoları muazzam, aradığınız her şeyi bulabilirsiniz ama bu dağıtım belki başlangıç için belki biraz zor gelebilir.
Archman'ı nasıl buluyorsunuz?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Ben pentium m processor 1gb ram laptopa linux mint kurmuştum
Şimdi de ubuntu kurcam windowsun yanına

BMW_M4

80+ Bronze
Ona da çok hafif ve iyi bir dağıtım diyorlar ama ben şahsen denemedim. Arc tabanlı sistem kullananlar zorlanmayacaktır bence denenmeli
Tamam efendim onu da deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Murat UZUN
Instagram
enesmuratuzun
Twitter
enesmuratuzun1
Arch + XFCE4, kurulumu biraz zor ama stabilite olarak bütün linux distrolarına tek geçerim. Ayrıca AUR + Arch'ın kendi paket depoları çoğu linux distrosuna kıyasla daha geniştir ve her zaman için günceldir.

BMW_M4

80+ Bronze
Arch + XFCE4, kurulumu biraz zor ama stabilite olarak bütün linux distrolarına tek geçerim. Ayrıca AUR + Arch'ın kendi paket depoları çoğu linux distrosuna kıyasla daha geniştir ve her zaman için günceldir.
PenTest için uygun mudur?

Top Bottom