nousfurkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 136
sizce en iyi sürüm nedir en son 1. 7 . 10 sürümü oynadım çok değişmiş oyun videolarından izlediğim kadarıyla
1.14.4sizce en iyi sürüm nedir en son 1. 7 . 10 sürümü oynadım çok değişmiş oyun videolarından izlediğim kadarıyla
neden hocam1.14.4
1.21.4 en stabil sürüm, ayrıca modlarıda güncel ve stabil, Lityum ve sodyum modunu kur 1000+ FPS geçiyor oyunsizce en iyi sürüm nedir en son 1. 7 . 10 sürümü oynadım çok değişmiş oyun videolarından izlediğim kadarıyla
mod kurulumu için hangi siteyi kullanıyorsunuz videolu anlatımlar mevcut mu ?1.24.4 en stabil sürüm, ayrıca modlarıda güncel ve stabil, Lityum ve sodyum modunu kur 1000+ FPS geçiyor oyun
Curseforge ve Modrinth globalde en ünlü site zaten başka yerden kurma.mod kurulumu için hangi siteyi kullanıyorsunuz videolu anlatımlar mevcut mu ?
Hocam ilk olarak texture pack ikinci olarak 1.14 altı sürümlarde texture farklı olduğu için bu sürümlerde oynarsanız yeni sürümlere alışmanız zor olcaktır size tavsiyem biraz 1.14.4 oynayın daha sonra 1.16.5 daha sonra 1.17.1 sonra da en son sürüme zıplayın bu şekilde yavaş ta olsa yeni sürümlere alışırsınız yoksa çok eski sürümden yeni sürüme geçince zorlanırsınızneden hocam
1.16.5 güncel en çok mod olanmod kurulumu için hangi siteyi kullanıyorsunuz videolu anlatımlar mevcut mu ?
tamamdır hocam başka öneriniz varsa açığım , birde online oynamak için tr sv leri varmıCurseforge ve Modrinth globalde en ünlü site zaten başka yerden kurma.
mod için 1.12.2sizce en iyi sürüm nedir en son 1. 7 . 10 sürümü oynadım çok değişmiş oyun videolarından izlediğim kadarıyla
Hocam 1.21.5 te iyi sürüm1.16.5 güncel en çok mod olan
1.21.4 oynanabilir en yeni sürüm
birde bedrock oyna diyenlerde var siz hangisini tercih ediyosunuz1.16.5 güncel en çok mod olan
1.21.4 oynanabilir en yeni sürüm