Neler Yeni

En iyi Monitör Markası Tecrübelerinizce nelerdir?

Eqemen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen Ülker
Merhaba arkadaşlar Yakın zamanda bir sistem toplayacağım ancak Monitör seçmek beni yoruyor, şu dönemde hayli zor. Ana sorum fikrinizce en iyi marka sorusudur model veya bilgi değil, farklı markalar deneyimlemiş arkadaşlar varsa fikirlerini yazarsa teşekkür ederim.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
LG kalitesiyle 1.’dir benim için.

Bartuu

80+ Silver
Monitör seçmek zor geliyorsa bütçeni söyle en iyi monitörü önerelim eğer sadece marka soruyorsan bence Asus.

Eqemen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen Ülker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör seçmek zor geliyorsa bütçeni söyle en iyi monitörü önerelim eğer sadece marka soruyorsan bence Asus.
Benim düşüncemde Asus tarafından Ancak tevrübe ile bilgi aynı şeyler değil biliyorsunuz sizin öneriniz varsa söyleyeyim tabi 12 Bin bütçem var gerekirse 13 ve 13 küsüre çıkabilir

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Benim düşüncemde Asus tarafından Ancak tevrübe ile bilgi aynı şeyler değil biliyorsunuz sizin öneriniz varsa söyleyeyim tabi 12 Bin bütçem var gerekirse 13 ve 13 küsüre çıkabilir
2k mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aocun monitörleri kaliteli oluyor asus ilk 3 üme girmez monitörde

Bartuu

80+ Silver
Hangi çözünürlük kaç hz istiyorsunuz

Deepnise

80+
En iyisi BenQ bana göre ancak fazla pahalı olduğu için Samsung gibi markalara yönelmek zorunda kalıyoruz. He Samsung da kaliteli elbet ama BenQ göz koruma + renk doğruluğu için daha doğru bir tercih.

Eqemen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen Ülker
En iyisi BenQ bana göre ancak fazla pahalı olduğu için Samsung gibi markalara yönelmek zorunda kalıyoruz. He Samsung da kaliteli elbet ama BenQ göz koruma + renk doğruluğu için daha doğru bir tercih.
Bu markayı çok duymadım araştırırım eklemek istediğin olursa yazabilirsin teşekkür ederim

Top Bottom