Neler Yeni

En iyi Monitör Markası Tecrübelerinizce nelerdir?

Honigfluss

80+ Bronze
Firmalar FRC bilgisini dogrulamak veya belirtmek zorunda degil. Resmi sitesinde 8-bit yazmasinin sebebi monitorun native 8-bit olmasi ama bu demek degildir ki FRC ile 10-bit kullanamazsin.

Native 10-bit degilse, 8-bit + FRC ise, ureticiler bunu sitelerinde 10-bit (8-bit + FRC) seklinde belirtiyor.
Dümdüz kendinle çelişmişsin ya. Savunulacak bir durumu yok. Dümdüz önce frc yazmak zorunda değil demişsin sonra da frc varsa belirtirler demişsin :D

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
BenQ kulanıyorum. Oyun için tartışmasız BenQ dur.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
BenQ kulanıyorum. Oyun için tartışmasız BenQ dur.
Yav... Sorsan büyük çoğunluğy DyAc kullanmıyor ama Benq en iyi sanıyorlar.
DyAc kullanmayacak birinin Benq ile herhangi bir işi olmaz. Fazladan binlerce lira vermiş olur sadece.

Artık anlasanız mı olayın marka değil zaten belli bir seviyeye ulaşmış markaların modelleri olduğunu?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dümdüz kendinle çelişmişsin ya. Savunulacak bir durumu yok. Dümdüz önce frc yazmak zorunda değil demişsin sonra da frc varsa belirtirler demişsin :D
Sen anlamadın. Adam 8 bit olanı belirtmek zorunda değil ama native 10 bit olmayıp 10 bit yazanlar 8 bit + frc yazmak zorunda diyor.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sabahtan beri yanliş bilgilendirme raporu atıyorim ama tık yok...

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Yav... Sorsan büyük çoğunluğy DyAc kullanmıyor ama Benq en iyi sanıyorlar.
DyAc kullanmayacak birinin Benq ile herhangi bir işi olmaz. Fazladan binlerce lira vermiş olur sadece.

Artık anlasanız mı olayın marka değil zaten belli bir seviyeye ulaşmış markaların modelleri olduğunu?
Oyun için olduğunu belirttim zaten. Oyun oynamayacak adamın DyAc'le işi olmaz ki. Oyun için baktığın zaman BenQ dan daha iyisi nedir?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sen anlamadın. Adam 8 bit olanı belirtmek zorunda değil ama native 10 bit olmayıp 10 bit yazanlar 8 bit + frc yazmak zorunda diyor.
Kardeş o kadarı anlayacak kapasite olsa zaten şimdiye anlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
Anladım, senin de bilgin yok. 10 bit olsaydı 1.07 milyar renk desteği yazardı diyorum da fikrin olmayınca ağzın olunca böyle oluyor işte. Adamlar oraya 16.8 milyon renk destekler yazmış. Bunun türkçesi nedir biliyor musun? " Biz 8 + frc veya 10 bit kullanmıyoruz " demek. Araştırmanı öneririm. 8 bit olunca 16.7 milyon renk oluyor, 8 + frc veya 10 bitte ise 1.07 milyar.
cahilliklerle dolu hayatinda basarilar dilerim
aRaŞtıRmaNı öNeRiRim
@CONK BAYIRI Hadi hocam gayret. Sen anlatırsın inanıyorum sana.
duvarla konussam daha iyi anlasirim o yuzden anlamasina gerek yok

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Oyun için olduğunu belirttim zaten. Oyun oynamayacak adamın DyAc'le işi olmaz ki. Oyun için baktığın zaman BenQ dan daha iyisi nedir?
Oyun oynayan kişilerin ezici büyük çoğunluğunun da DyAc ile işi olmaz. DyAc'ın düzgün çaliştigi monitörler +15K. Sadece ona para vermiş oluyorsun kalan özelliklerk (hız falan hariç tabii) vasat oluyor.

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Oyun oynayan kişilerin ezici büyük çoğunluğunun da DyAc ile işi olmaz.

Ayrüca DyAc'ın düzgün çaliştigi monitörler +20K zaten. Sırf ona para vermiş oluyorsun.
Hala neyi tartışıyorsun dostum? Konu kimin ne kullandığı veya monitörün fiyatı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
butceye gore degisir ama su an xl2546k yerine viewsonic xg2431 var ve 7000 tl daha ucuz. xg2431'in de xl2546k'den daha mantikli olma sebebi xg2431'deki BFI teknolojisinin (purexp) performansinin xl2546k'deki BFI teknolojisinin (dyac+) performansina neredeyse esit olmasina ragmen 7000 tl daha ucuz olmasindan kaynakli.

IMG_5210.png

Ki zaten soyle bisey var, dyac kullanmayacaksan benq almanin hicbir anlami yok, adamlarin tek olayi dyac zaten. ki onu da viewsonic, xg2431 ile tahtindan etmis durumda, cunku asiri derecede fiyat performans.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hala neyi tartışıyorsun dostum? Konu kimin ne kullandığı veya monitörün fiyatı değil.
Hani konu sahibi öneri istemiş ya? Alınabilir sınırlar içinde konuşuyordum.

Hem madem fiyat değil mesele. O zaman Benq'dan iyisi ile taniştirayım:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
butceye gore degisir ama su an xl2546k yerine viewsonic xg2431 var ve 7000 TL daha ucuz. xg2431'in de xl2546k'den daha mantikli olma sebebi xg2431'deki BFI teknolojisinin (purexp) performansinin xl2546k'deki BFI teknolojisinin (dyac+) performansina neredeyse esit olmasina ragmen 7000 TL daha ucuz olmasindan kaynakli.

Alıntıyı görüntüle

Ki zaten soyle bisey var, dyac kullanmayacaksan benq almanin hicbir anlami yok, adamlarin tek olayi dyac zaten. ki onu da viewsonic, xg2431 ile tahtindan etmis durumda, cunku asiri derecede fiyat performans.
Verdiğin bilgilere göre Viewsonic'in bu modeli daha iyi anlaşılan.

Top Bottom