ValorantBu hangi oyun
me_irlinstalock yoruyum
İnsanlar niye böyle yoru oynayanlara laf atıyor bende yoru mainim gayette güzle oynuyorum karkater çok zor o yüzden oynayanlar kötü oynuyor herkesde yoruları böyle sanıyor ama lütfen anla her yoru side a tp atıp direk tp olup lurk atmaya çalışmıyorRankını tahmin ediceğim yorum oynadığına göre bronz 2sin yüksek ihtimal
RazeŞahsen benim en iyi oynayabildiğim ajanlar yoru chamber skye sage ve muhtemelen neon olcak
Yoru efsane karakter bi ara mainlemiştim çok sarıyor ama oynamıyorum artık, zor karakterme_irl
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnsanlar niye böyle yoru oynayanlara laf atıyor bende yoru mainim gayette güzle oynuyorum karkater çok zor o yüzden oynayanlar kötü oynuyor herkesde yoruları böyle sanıyor ama lütfen anla her yoru side a tp atıp direk tp olup lurk atmaya çalışmıyor
Evet rework getirceklerdi ama hala gelmediRaze
Pho
Chamber
Yoru efsane karakter bi ara mainlemiştim çok sarıyor ama oynamıyorum artık, zor karakter
Genel olarak maçıma gelen yoru mainler tpsini sideye yolluyor pat ölüyorlar yani siz öyle oynamasanız bile yoru mainlerin %90ı böyleme_irl
İnsanlar niye böyle yoru oynayanlara laf atıyor bende yoru mainim gayette güzle oynuyorum karkater çok zor o yüzden oynayanlar kötü oynuyor herkesde yoruları böyle sanıyor ama lütfen anla her yoru side a tp atıp direk tp olup lurk atmaya çalışmıyor
Yok kanka iyi oynadigimdan kullanıyorum ama smurf ve nooblardan dolayi bronz 3ten cikamiyorumRankını tahmin ediceğim yorum oynadığına göre bronz 2sin yüksek ihtimal
Bu guncelleme de gelecek diye biliyorum da abi ulti de gozukme olayi cok sacma adam baska boyutta nasil görebiliyorsunuzEvet rework getirceklerdi ama hala gelmedi
çıkarsın zamana ya sorun yokYok kanka iyi oynadigimdan kullanıyorum ama smurf ve nooblardan dolayi bronz 3ten cikamiyorum
Bu guncelleme de gelecek diye biliyorum da abi ulti de gozukme olayi cok sacma adam baska boyutta nasil görebiliyorsunuz
Hayır gelmicekmiş 4.sezon 12 ocak sabahında gelcek tr ye reworkde muhtemelen 4.03 de gelecek bi çalışan söylemişti yani 6 hafta sonra gelcek o dönemdede 4.kısım part 2 yayınlancak yani yoruyu yeni bi ajan gübi suncaklarını düşünüyorumYok kanka iyi oynadigimdan kullanıyorum ama smurf ve nooblardan dolayi bronz 3ten cikamiyorum
Bu guncelleme de gelecek diye biliyorum da abi ulti de gozukme olayi cok sacma adam baska boyutta nasil görebiliyorsunuz