ultimatearkadaşlar windows 10da fps sorunu yaşadım 8.1 de sorun yoktu ama artık ondada ufak problemler yaşamya başladım windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum oyun oynuyorum hangi windows 7 yi seçmeliyim
ağustoz 2018 var bide sp1 var hangisini seçeyim ?ultimate
yok kardeşim windows 8.1 ile neredeyse 60 fps fark vardı hangi optimizasyon eski laptop kullanıyorumOptimizasyon sorunları çoğalır diye düşünüyorum.
farketmez internetten araştır beğendiğini seçersinağustoz 2018 var bide sp1 var hangisini seçeyim ?
Sistemin ne?arkadaşlar windows 10da fps sorunu yaşadım 8.1 de sorun yoktu ama artık ondada ufak problemler yaşamya başladım windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum oyun oynuyorum hangi windows 7 yi seçmeliyim
Yeni konu aç ve Chipset driverını kurmayı dene.ultimate kurdum ama şimdi ana karta bağlı usb girişleri çalışmıyor yardım edermisin
arkadaşlar windows 10da fps sorunu yaşadım 8.1 de sorun yoktu ama artık ondada ufak problemler yaşamya başladım windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum oyun oynuyorum hangi windows 7 yi seçmeliyim
ağustoz 2018 var bide sp1 var hangisini seçeyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok kardeşim windows 8.1 ile neredeyse 60 fps fark vardı hangi optimizasyon eski laptop kullanıyorum
farketmez internetten araştır beğendiğini seçersin
zaten windows 7
ama artık windows 8.1 öneririm
artık destekler windows 7 için azaldığı için