En iyi senoryoya sahip cod oyunu

Reaksiyon skoru
1
dostlar merhaba,ilk defa cod oynucam online oynama gibi hevesim yok sadace senoryasu iyi olsun yeterli orta grafik ayarlarındada kasmasa yeter benim için

amd ryzen 5 5600
16 gb ram
2 tb hardisk
amd radeon rx580 ekran kartı

dostlar merhaba,ilk defa cod oynucam online oynama gibi hevesim yok sadace senoryasu iyi olsun yeterli orta grafik ayarlarındada kasmasa yeter benim için

amd ryzen 5 5600
16 gb ram
2 tb hardisk
Eski mw serisini bitirmeni öneririm, onun dışında diğer dünya savaşı temalılarını da oynayabilirsin ama biraz basit gelebilir grafikleri. Kendini o zamanlara kaptırırsan ve oyunun yapım yılına göre kendini kodlarsan zevk veriyor ama :D

Eski mw serisini bitirmeni öneririm, onun dışında diğer dünya savaşı temalılarını da oynayabilirsin ama biraz basit gelebilir grafikleri. Kendini o zamanlara kaptırırsan ve oyunun yapım yılına göre kendini kodlarsan zevk veriyor ama :D
mw 1 2 3 sıraylamı oynamalıyım

amd ryzen 5 5600
16 gb ram
2 tb hardisk
Konudan alakasiz ama hikaye tarzi oyunlar seviyorsan metro serisini öneririm aşırı güzel bir oyun 4-5 ay önce bitirdim hala aklimda geziniyor gerçekten güzel

mw 1 2 3 sıraylamı oynamalıyım
Ben sırayla oynamadım ama sırayla oynasan daha iyi, kurmaya üşenmezsen türkçe dil desteğini kurmanı öneririm. Hepsinin varmıydı hatırlamıyorum.

Geri