En iyi sistem hangisi?

Mekzo

80+
Reaksiyon skoru
7
Elimdeki sistemi satıp daha üst düzey bir sistem almak istiyorum, istediğim her oyunu yüksek FPS vererek açacak oyunlar lazım.
Ben de ki sistem de iyi fakat keşke bunu almasaydım diyorum, FPS konusunda sıkıntı yok ama Shuttering olayı gibi bir şey var sanırım.

Hyperion, Souldash [webtekno], Skygate [PC Hocası] bu sistemler güzel midir alınabilir mi veya bu fiyata daha iyileri var mıdır?

Bilgisayar dizme konusundan çok anlamıyorum. Biri kötü biri iyi diyor bu yüzden kararsız kalabiliyorum.

Az önce izledim sistemini bence gayet güzel bir sistem o işlemcisi de olsun kasası ekran kartı ssd vs çok iyi o bütçen varsa al derim sistemi

Az önce izledim sistemini bence gayet güzel bir sistem o işlemcisi de olsun kasası ekran kartı ssd vs çok iyi o bütçen varsa al derim sistemi
RRaenee-3080'den mi bahsediyorsunuz başlıkta bir problem yaptım ama düzelttim. Onu diyorsanız özelleştirmeden direkt mi alayım?

RRaenee-3080'den mi bahsediyorsunuz başlıkta bir problem yaptım ama düzelttim. Onu diyorsanız özelleştirmeden direkt mi alayım?
Raaene sistemine bütçen yetiyorsa bence güzel sistem elimde bütçe olsa kaçırmam kasa tercihi parça tercihleri gayet güzel

Raaene sistemine bütçen yetiyorsa bence güzel sistem elimde bütçe olsa kaçırmam kasa tercihi parça tercihleri gayet güzel
Bütçem şu anda yetmiyor ama kafama taktığım her şeyi yapmadan da duramıyorum. Eğer ki parayı bulana kadar bir değişiklik olmazsa hayırlısıyla alırım ama öyle duracağını da zannetmiyorum. Hoşuma gitti benim de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,143
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri