250/300e alacağın mekanik klavye zaten sorunlu olur, o yüzden eksisi olmaz artısı olur o da bozulmamasıNe gibi eksisi olur mekanik olmayinca
Kanka switch dedigim sey nintendo switch degil sen çok farklı yerlerdesinklavyesi varmımıymıs
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal kalvye almak daha mantıklı 200 TL ye logitec in kaliteli klavyesını bulmak mümkün
Mesaj otomatik birleştirildi:
geri kalan paraya ps 4 kolu al fifa 21de zevk veriyor
Redragon'nun ve Gamenote'un güzel klavyeleri var ve sorunlu değil.Yanlış bilgilendirmeyin.250/300e alacağın mekanik klavye zaten sorunlu olur, o yüzden eksisi olmaz artısı olur o da bozulmaması
Yanlış bilgilendirmiyorum zaten, Yanlış bilgilendirme yapan sensin, 250tl değil onların fiyatlarıRedragon'nun ve Gamenote'un güzel klavyeleri var ve sorunlu değil.Yanlış bilgilendirmeyin.
Yoo 250tlYanlış bilgilendirmiyorum zaten, Yanlış bilgilendirme yapan sensin, 250tl değil onların fiyatları
Konuyu saptırma kardesim750 ti 4 gb mi rx 550 4 gb mi
Sadece kb435l fiyati öyle olması lazım at bakalımYoo 250tl
Bir daha bakın o zaman 250/300 Yazmıştınız.Yanlış bilgilendirmiyorum zaten, Yanlış bilgilendirme yapan sensin, 250tl değil onların fiyatları
Fark ettiysen zaten 2.sine var dedim? İlkinin trendyola geldiğini bilmiyordumBir daha bakın o zaman 250/300 Yazmıştınız.
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comGameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com