Neler Yeni

En iyi switch hangisidiir

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Bir daha bakın o zaman 250/300 Yazmıştınız.
Redragon alicam ozaman

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Fikrini ben yazdıktan sonra söyledin.İlk başta inkar ettin,şimdi kıvırıyorsun.Demek ki varmış.

Alabilirsin hocam gayet güzel klavye.
Reis mesajı sen atmadan önce yazdım, ben de öyle gözüküyor, he birde adam gibi konuş kıvırmak falan sen kimsin yani?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Reis mesajı sen atmadan önce yazdım, ben de öyle gözüküyor, he birde adam gibi konuş kıvırmak falan sen kimsin yani?
1-Kıvırmak kelimesinin neresi yanlış onu anlamadım,o zaman gereksiz tartışmaya girme bilgi sahibi olmadan.
2-Nasıl oluyor da ben daha sana cevap vermeden sen yazıyorsun? Herhalde kendi sorunu kendin cevaplıyorsun.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
1-Kıvırmak kelimesinin neresi yanlış onu anlamadım,o zaman gereksiz tartışmaya girme bilgi sahibi olmadan.
2-Nasıl oluyor da ben daha sana cevap vermeden sen yazıyorsun? Herhalde kendi sorunu kendin cevaplıyorsun.
1- kıvırmak kelimesi hoş bir kelime değil ve kendimi düzelttim sadece kb435l var, "başka varsa at bakayım" yazmışım yazıyada mı bakmıyorsun?
2- 1.de ne demek istediğimi anlarsan, içinde 2.nin cevabı da var

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
1- kıvırmak kelimesi hoş bir kelime değil ve kendimi düzelttim sadece kb435l var, "başka varsa at bakayım" yazmışım yazıyada mı bakmıyorsun?
Sakin olun ne gerek var

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sakin olun ne gerek var
Ben sakinim zaten, tartışırken böyle kelimeler kullanacak kadar seviyesizliğe inmem. Ayrıca forum da kıvırmak kelimesine ne var diyorsa, kendisi dansözdür çünkü seviyeli bir insanın diyeceği bir şey değil

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Kardeşim sen git okusana yazdığını lütfen bu fiyatlara yok yazmışsın sonra düzeltmişsin eyvallah ama ben yazdıktan sonra düzeltmişsin.Neyse konu amacı dışına çıktı uzatmayacağım.
Ben sakinim zaten, tartışırken böyle kelimeler kullanacak kadar seviyesizliğe inmem. Ayrıca forum da kıvırmak kelimesine ne var diyorsa, kendisi dansözdür çünkü seviyeli bir insanın diyeceği bir şey değil
Bak zorla uzatıyorsun kardeşim seviyesizlik felan ne alakası var.Kıvırmak kelimesi bu kadar alındıysan düzgünce söylersin.Kıvırmak kelimesini sözünün arkasında durmadığın için söyledim,bi insan bu lafta ne kötü bir şey çıkarır ki.
Eğer yanlış anladıysan kusura bakma ama senin yukarıda yazdığın 'sen kimsin yani?' asıl seviyesizliktir.

EfeGokmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Gökmen
Instagram
gokmenefe010
Twitter
efe_gkmen11
Discord
TheRealEfe
swict yerine ps 4 daha mantıklı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

swict te dede bazı ps oyunlarını oynuyorsun ama hiç bir şey ps 4 ün yerini tutmuyor
🤦‍♂️ yanlış anlamışsınız arkadaş klavye switchinden bahsediyor.

Top Bottom