En iyi teknoloji mağazası hangisi?

Reaksiyon skoru
4
1 hafta sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama hangi teknoloji mağazasından almalıyım kararsızım. Teknosa, Vatan ve MediaMarkt seçenekleri arasında hangisinden alırsam ileride herhangi bir sorunla karşılaşmam?

mağazadan alcaksan hepsi aynı

1 hafta sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama hangi teknoloji mağazasından almalıyım kararsızım. Teknosa, Vatan ve MediaMarkt seçenekleri arasında hangisinden alırsam ileride herhangi bir sorunla karşılaşmam?
yazdın mağzalarda güzel onun harici direk örnek samsung,genpa tarzı gurgenclerden alabilirsin troydan abilirsin telefona göre.
türkiyede yaşıyorsun en büyük mağzada bile sorun yaşayanlar var.en ucuz türkiye garantili kim satıyorsa ordan al geç.
aldığım iphone belli yerlerde garanti veriyorsun gurgecnlere yollayabiliyorsun ornek.
bütün heryerde bir uçkağıt dönüyor sıgorta yaptırma sadece sende geçerli+ekstra gel sınırsız cam alma dandik cam takıyorlar bunları bil yeterli :D
telefonu satınmı sıgorta yok say faydası yok yani.

1- MediaMarkt
2- Vatan
3- Teknosa

Benim sıralamam bu şekilde, ama indirime göre değişir tabii ki alacağım yer.

yazdın mağzalarda güzel onun harici direk örnek samsung,genpa tarzı gurgenclerden alabilirsin troydan abilirsin telefona göre.
türkiyede yaşıyorsun en büyük mağzada bile sorun yaşayanlar var.en ucuz türkiye garantili kim satıyorsa ordan al geç.
aldığım iphone belli yerlerde garanti veriyorsun gurgecnlere yollayabiliyorsun
Tamamdır hocam çok teşekkürler.

1- MediaMarkt
2- Vatan
3- Teknosa

Benim sıralamam bu şekilde, ama indirime göre değişir tabii ki alacağım yer.
Tüm mağazalarda aynı fiyatı vermişlerdi tek şüphe uyandıran kısmı ileride garantilik bir durum olursa ilgi ve alakaları nasıl olur diye düşünüyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teknosa ile işiniz yok direkt garnatiyi veren firma ile iltişme geçmeniz yeterli
Tamamdır hocam sağ olun.

hepsiburada dan alabilirsin kendi satıcı olsun yeterli. amazondanda aynı şekilde.
Yok direkt bu mağazaların birinden alacağım. Yüksek maliyetli bir telefon alacağım için kargo kısmına pek güvenemiyorum şahsen.

Tüm mağazalarda aynı fiyatı vermişlerdi tek şüphe uyandıran kısmı ileride garantilik bir durum olursa ilgi ve alakaları nasıl olur diye düşünüyordum.

Tamamdır hocam sağ olun.

Yok direkt bu mağazaların birinden alacağım. Yüksek maliyetli bir telefon alacağım için kargo kısmına pek güvenemiyorum şahsen.
İnternetten ''Mağaza'dan teslim al'' seçeneği ile indirim varsa öyle alıp, gidip kendin mağaza'dan hazırlanmış şekilde alabilirsin. Belki indirime girerse diye söyliyeyim dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri