Şunu dinleyen şunu nasıl dinler gibi saçma şeyler söylüyorsanız dinleyici değilsiniz. (Benim görüşüm)
1.Sınıftan beri rap müzik dinliyorum. Ceza ile başladım. 2007-2008 gibi Şanışer ve Şehinşah ile tanıştım o zamanlar KO oyuncuları bilir oynarken çok sarardı şarkıları.
Sonra işte yavaş yavaş diğer mcleri tanıdım. Jokzilla Pt2 dinledikten sonra Anıl Piyancının satın aldığım albümünü dinlerdim. Bazı MClerin tarzı lirikalitesi hoşunuza gitmeyebilir size hitap etmiyor olabilir. Bu o MC nin kötü olduğunu göstermez. Motive-Uzi-Ati242-Khontkar-Ben Fero gibi Trap veya farklı rap tarzları yapan bir çok mc yi dinliyorum. Ama Oldschool da dinliyorum veya Battle da dinliyorum. Bu insanların da emek verdiğini bu işin Auto tune açmakla bitmediğini anlamayan bir sürü insan var hala. Kulağına hoş geliyor ise dinle gelmiyorsa dinleme. Gereksiz taraf tutmak çok saçma..
Yaş ortalaması düşük olunca böyle yorumlar normal tabi
Bence seri olarak jokzilladır parçs olarak mode xl erotizmadır
İçyüz, hidra, sansar ve betada iyi geçiriyor. Bu arada osmanlı torunu seriside güzel ve gençler son zamanlardaki çıkan kaliteli diss çok az ya da yok. Beat ve flowlar iyi ama punchlarda biraz gevşeme var eskiden hem beat hem flow hem punch iyiydi. (10 yıldan fazladır rap dinleyicisiyim saçma sapan yorum yapmayın)
Tepki,Joker'e yaptığı diss şarkısını sildiğini biliyoruz.
Motive'nin eskiden Joker fanı olduğunu facebook'tan herkes biliyor.
Norm Ender'in freestyle'den kaçtığını umarım fanları biliyordur.
Autoune'nin Türkçe Rap'i bitirdiğini biliyoruz.
Ceza'nın, Ben Fero'yu sırf dinlenmeleri için savunduğu peki.
Keişan'ın sanki Joker'e laf atacak yüzü var.Keişan'ın çıkardığı şarkılara bakın.
Fight Club 2'de Khontkar yer alıyor.Killa Hakan,Khontkar'a güzel insan demesini biliyor ama neden Khontkar'ın çıkardığı Sürtüğe Bak klibine bakmıyor.Khontkar yerine Dr.Fuchs yer alsaydı daha güzeldi.Pardon milyonlarca izlenme alan Khontkar varmış.
Ondan sonra Joker primci olsun.Bazıları da anca Twitter'dan sallamayı bilir.Hiç kimse Joker'e destek çıkmadı sırf Ceza üstad lakabı aldığı için Ceza'ya destek çıktılar.
________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ceza:
Amerikan rapi gibi kadını aşağılamam
Hepsi birer çiçek
Ben Fero:
Manitalar bana hayran
***** etti bayram
Veriyoruz ayyar
Fero iyi ****
Ceza:
Ben Fero'ya laf edenler baksınlar dinlenme sayılarına.En çok dinlenen 2-3 sanatçıdan birisi.
O sese çıktı diye bi tık gözünden düştüyse kanka abilerden kimsenin adınını anmamak lazım. Adam durduk yere çıkmadı herhalde o sesten önce kim tanıyordu adamı bence iyi oldu en azından kendini rapi gösterdi