Neler Yeni

En iyi türkçe rap diss'i

T.P.G.

80+ Titanium
türkçe rapi autotune mu bitirdi nE?
rap zaten amerikada yozlaşmış bir müziğe dönmüştü sonra birkaç kişi çıkıp o müziği yapınca tuttu ve herkes öyle yapmaya başladı. ezhel'in müptezhel albümü autotune'lu ama bir trap değil hiphop albümü mesela lirikleri de fena değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyaz diş der geçerim zaten tr rapte çok fazla kaliteli diss yok
Bende Beyaz Diş diyorum. Amerikan olarak No Vaseline baya iyi, tabi burada popüler kültür hiçbirini bilmiyor orası ayrı.

Barneystinson

80+ Silver
Tük sözler bittiğinde başlar jokzilla

T.P.G.

80+ Titanium
Boşver iki yıllık dinleyicilerden bu yorumlar gelir zaten. Diss diyorsan joker içyüz sansar hidra beta akla gelmeli norm khont ezhel değil

İronik değil fanboy değilsin o kadar. Benim favorim jokerdir joker vs patron, joker vs içyüz dissleşmelerini playlist yaptım dinliyorum
Aga Sansar eskiden iyiydi de şimdi çok boş yapıyor ya, Khontu sevmem ama bi diss atsa Sansar neye uğradığını şaşacak. Enteresan bir şekilde Khontkar disslerde birden yükseliyor :D

Aga Sansar eskiden iyiydi de şimdi çok boş yapıyor ya, Khontu sevmem ama bi diss atsa Sansar neye uğradığını şaşacak. Enteresan bir şekilde Khontkar disslerde birden yükseliyor :D
Eskiden iyiydi muhabbetine gireceksek çıkamayız bence birkaç mc dışında kimse kalmadı dinlenecek. Bu sadece autotune ile ilgili değil herkes kendini bozdu karakterini bozdu. Ki bence oldschooldan beri rap dinleyen autotunea bir şey demez çünkü eski şarkılardada var hemde çok güzel kullanılmış ama günümüzde içi boşaltılmış şarkılara full basılıyor. Sansar o kadar da düşmemiştir adam yaşlandı normal olarak biraz ağırbaşlı çok takmıyor ama takarsa tam takar psikopat sonuçta

T.P.G.

80+ Titanium
Eskiden iyiydi muhabbetine gireceksek çıkamayız bence birkaç mc dışında kimse kalmadı dinlenecek. Bu sadece autotune ile ilgili değil herkes kendini bozdu karakterini bozdu. Ki bence oldschooldan beri rap dinleyen autotunea bir şey demez çünkü eski şarkılardada var hemde çok güzel kullanılmış ama günümüzde içi boşaltılmış şarkılara full basılıyor. Sansar o kadar da düşmemiştir adam yaşlandı normal olarak biraz ağırbaşlı çok takmıyor ama takarsa tam takar psikopat sonuçta
Sansar ağır başlı değil bence, sağa sola prim için sallamaya başladı.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hidra-Beddua

Bunu dinleyen başka Rap'e diss demez.

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Sansar Salvo paranı verdim

Bide elanur sakin 100 yılın parçası

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Gel tokatla.

Ne gibi? Mekanın sahibi gayet güzel bir şarkı Khontkarı Ezheli seçmektense Normu seçmeyi yeğlerim. Birde bu Khont beat çalıntı demişti bu lafı bana baya bi ironik geliyor çünkü kendisi Lil Peep çakması onun dışında evet rap müzikle pek işim olmaz metal dinlerim genelde.
Çalıntı beat çalıntı klip +defactoya satmak
Bune perviz nelahana turşusu ?!?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Kardeş adamlar yıllarca yol yemek parasına konser verdiler dogru düzgün para kazanamadılar tanınsınlar dinlensinler para kazansınlar seni niye rahatsız ediyor bu. Bunda dinleyicilerinde sorumluluğu var kaç kişi konsere gidip albüm aldı bu adamları kaç kişi destekledi. O abilerin jürilik yaptığı yıllar çok önceydi şimdi kaç abi kaldı abi denecek ceza mı sagopa mı killa mı bunlar abi değil artık benim gözümde. Kendileri yıllarca joker vs adamları belirli kalıplarda yetiştirdiler sonra kendileri o kalıpların içine etti. İzlenme için fero ezhel khont gibi adamlarla şarkı yapıyorlar. Lan ceza sansarla khontun arası kötü olduğu halde khontla şarkı söyleyecek sansar nasıl destekliyor cezayı biliyorsundur. Fuatın dediği gibi abiler çok dinlenenlerin pervane suyuna katılıyorlar savunulmayacak şeyler yapıyorlar. Killa fk2 ye pkklı aldı sonra tepki görünce bilmiyordum dedi çıkardı, bizde yedik kanka büyük para getirecek bir işe giren mcyi bilmiyorlar ne kaar inandırıcı
Kardeşim aç gezdiler şehir şehir doğru yemek parasına konser verdiler doğru o haldeyken bile popüler kültüre saldırmadı mı ? Niye laf yaptığı kültüre malzeme oldu ? Bende isterim sefalet çekmesinler, raplerini rahat şekilde icra etsinler ama popçuların önünde dönmesini bekleyip para kazanmaktansa hiç olmasın daha iyi. Benim tutkunu olduğum rap kültürü ve onu geliştiren, çalıştıran rapçileri "seçilmemeli, seçmeli". Ceza, sago ve killa için abi değil demişsin buna da katılmıyorum. Sen ne kadar beğenmesende rap kendi içinde farklı alanlara ayrılıyor bu onların rap yapmadığı anlamına gelmez. İsteyen battle yapar isteyen melankoli yapar isteyen protest rap yapar vs bunlar uzar gider. O abiler de rapin her türüne destek veriyorlar. Ne yapacaklardı sadece battle rap yapanlarla mı ft. Atacaktı yada diğer türlerle ? Bende khontkar'ın ezhel'in tarzını müziğini sevmem ama rapçi değil diyemem. Killanın da pkklı birini bile isteye alacağını sanmıyorum projeye o alsa bile diğerleri kabul etmezdi demek ki kimse tanımıyor araştırmamışlar hangi rapçi ft. Attığı kişinin geçmişini araştırıyor acaba ? Bilip bilmeden haksızlık yapmamak lazım.

Kardeşim aç gezdiler şehir şehir doğru yemek parasına konser verdiler doğru o haldeyken bile popüler kültüre saldırmadı mı ? Niye laf yaptığı kültüre malzeme oldu ? Bende isterim sefalet çekmesinler, raplerini rahat şekilde icra etsinler ama popçuların önünde dönmesini bekleyip para kazanmaktansa hiç olmasın daha iyi. Benim tutkunu olduğum rap kültürü ve onu geliştiren, çalıştıran rapçileri "seçilmemeli, seçmeli". Ceza, sago ve killa için abi değil demişsin buna da katılmıyorum. Sen ne kadar beğenmesende rap kendi içinde farklı alanlara ayrılıyor bu onların rap yapmadığı anlamına gelmez. İsteyen battle yapar isteyen melankoli yapar isteyen protest rap yapar vs bunlar uzar gider. O abiler de rapin her türüne destek veriyorlar. Ne yapacaklardı sadece battle rap yapanlarla mı ft. Atacaktı yada diğer türlerle ? Bende khontkar'ın ezhel'in tarzını müziğini sevmem ama rapçi değil diyemem. Killanın da pkklı birini bile isteye alacağını sanmıyorum projeye o alsa bile diğerleri kabul etmezdi demek ki kimse tanımıyor araştırmamışlar hangi rapçi ft. Attığı kişinin geçmişini araştırıyor acaba ? Bilip bilmeden haksızlık yapmamak lazım.
Saçmalıyorsun kardeşim

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Top Bottom