Neler Yeni

En iyi türkçe rap diss'i

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
O sese çıktı diye bi tık gözünden düştüyse kanka abilerden kimsenin adınını anmamak lazım. Adam durduk yere çıkmadı herhalde o sesten önce kim tanıyordu adamı bence iyi oldu en azından kendini rapi gösterdi
Tüm sorun tanınmak mı ? Abilerine teklif ederler röportaj yapalım diye veya tecrübesine dayanarak jürilik teklif ederler. Jokerse o sese katılarak popçuların kendisine dönmesini bekledi.

Tüm sorun tanınmak mı ? Abilerine teklif ederler röportaj yapalım diye veya tecrübesine dayanarak jürilik teklif ederler. Jokerse o sese katılarak popçuların kendisine dönmesini bekledi.
Kardeş adamlar yıllarca yol yemek parasına konser verdiler dogru düzgün para kazanamadılar tanınsınlar dinlensinler para kazansınlar seni niye rahatsız ediyor bu. Bunda dinleyicilerinde sorumluluğu var kaç kişi konsere gidip albüm aldı bu adamları kaç kişi destekledi. O abilerin jürilik yaptığı yıllar çok önceydi şimdi kaç abi kaldı abi denecek ceza mı sagopa mı killa mı bunlar abi değil artık benim gözümde. Kendileri yıllarca joker vs adamları belirli kalıplarda yetiştirdiler sonra kendileri o kalıpların içine etti. İzlenme için fero ezhel khont gibi adamlarla şarkı yapıyorlar. Lan ceza sansarla khontun arası kötü olduğu halde khontla şarkı söyleyecek sansar nasıl destekliyor cezayı biliyorsundur. Fuatın dediği gibi abiler çok dinlenenlerin pervane suyuna katılıyorlar savunulmayacak şeyler yapıyorlar. Killa fk2 ye pkklı aldı sonra tepki görünce bilmiyordum dedi çıkardı, bizde yedik kanka büyük para getirecek bir işe giren mcyi bilmiyorlar ne kaar inandırıcı

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Yazan oldu mu bilmiyorum ama Türkçe Rap'in en iyi dissi No.1 Rap'in Ajdarı (Diss Şehinşah)
Ve 2. Olarak benim fikrim Kaos & Morfin Çirkin ördek yavrusu (Diss Şehinşah)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Rap müzik sevmem. Ancak en iyi diss hakkında konuşmak gerekirse mekanın sahibi derim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Jokzilla P2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tepki,Joker'e yaptığı diss şarkısını sildiğini biliyoruz.
Motive'nin eskiden Joker fanı olduğunu facebook'tan herkes biliyor.
Norm Ender'in freestyle'den kaçtığını umarım fanları biliyordur.
Autoune'nin Türkçe Rap'i bitirdiğini biliyoruz.
Ceza'nın, Ben Fero'yu sırf dinlenmeleri için savunduğu peki.
Keişan'ın sanki Joker'e laf atacak yüzü var.Keişan'ın çıkardığı şarkılara bakın.
Fight Club 2'de Khontkar yer alıyor.Killa Hakan,Khontkar'a güzel insan demesini biliyor ama neden Khontkar'ın çıkardığı Sürtüğe Bak klibine bakmıyor.Khontkar yerine Dr.Fuchs yer alsaydı daha güzeldi.Pardon milyonlarca izlenme alan Khontkar varmış.

Ondan sonra Joker primci olsun.Bazıları da anca Twitter'dan sallamayı bilir.Hiç kimse Joker'e destek çıkmadı sırf Ceza üstad lakabı aldığı için Ceza'ya destek çıktılar.
________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ceza:
Amerikan rapi gibi kadını aşağılamam
Hepsi birer çiçek

Ben Fero:
Manitalar bana hayran
***** etti bayram
Veriyoruz ayyar
Fero iyi ****

Ceza:
Ben Fero'ya laf edenler baksınlar dinlenme sayılarına.En çok dinlenen 2-3 sanatçıdan birisi.

Joker çoğu MC den daha çok cezayı severdi ve daha yakındı, ben jokerden yanayım.

Gönül JokerAllameden yana.

Rap müzik sevmem. Ancak en iyi diss hakkında konuşmak gerekirse mekanın sahibi derim.

Alakan olmadığı belli dostum, çok takılma.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Gel tokatla.

Ne gibi? Mekanın sahibi gayet güzel bir şarkı Khontkarı Ezheli seçmektense Normu seçmeyi yeğlerim. Birde bu Khont beat çalıntı demişti bu lafı bana baya bi ironik geliyor çünkü kendisi Lil Peep çakması onun dışında evet rap müzikle pek işim olmaz metal dinlerim genelde.

Dostum sana seçenek olarak sadece khont, ezhel ve norm ender mi sunuldu ? Hidranın beyaz diş diss bile 3 ünün dissini birden deler geçer, ki daha joker var.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Sagopa'yı çok severim ama Erotizma güzel diss idi, ayrıca Beddua da bayağı iyiydi Hidra'dan. Bir de Mürekkebimi Doldurdum var :)
Sagopa'yı seviyorum diyip bunları yazmam ironik olsa da en sevdiğim Rapçi Sagopa'dır :)

Dostum sana seçenek olarak sadece khont, ezhel ve norm ender mi sunuldu ? Hidranın beyaz diş diss bile 3 ünün dissini birden deler geçer, ki daha joker var.
Boşver iki yıllık dinleyicilerden bu yorumlar gelir zaten. Diss diyorsan joker içyüz sansar hidra beta akla gelmeli norm khont ezhel değil

Sagopa'yı çok severim ama Erotizma güzel diss idi, ayrıca Beddua da bayağı iyiydi Hidra'dan. Bir de Mürekkebimi Doldurdum var :)
Sagopa'yı seviyorum diyip bunları yazmam ironik olsa da en sevdiğim Rapçi Sagopa'dır :)
İronik değil fanboy değilsin o kadar. Benim favorim jokerdir joker vs patron, joker vs içyüz dissleşmelerini playlist yaptım dinliyorum

Top Bottom