En iyi ve avantajlı banka hangisi ?

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Sizce en iyi banka hangisi ?
İş Bankası 135K Kredi Kartı
DenizBank 50K Kredi Kartı
Garanti Bankası 4K Kredi Kartı
Enpara 11K Kredi Kartı
VakıfBank 20K Kredi Kartı
Bende olan bankalar bunlar amacım hepsini kapatıp tek bir banka üzerinden devam etmek. Kampanya ve düşük faiz benim için daha önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde mobil bankacılık arayüzüne önem veriyorum.

hocam hangisine yöneldiniz , memnun musunuz

Hocam hala hepsini kullanıyorum. Sadece iş Bankası 265bine çıkardı limiti.
avalla hocam bende şuan iş bankası , garanti , akbank devre dışı binance p2p sistemi yüzünden kriptodan dolayı aklımda ziraat ve qnb var öneriniz var mı daha akıcı rahat konusunda

avalla hocam bende şuan iş bankası , garanti , akbank devre dışı binance p2p sistemi yüzünden kriptodan dolayı aklımda ziraat ve qnb var öneriniz var mı daha akıcı rahat konusunda
Valla akıcılık ve kolaylık açısından denizbankı tercih ediyorum tek kötü yanı atmleri az merkezi yerler dışında (bana göre) enparada iyidir fakat qnb den ayrıldığı için aklımda soru işaretleri oluştu açıkçası bundan dolayı artık tercihlerim arasında değil ne yazıkki

İlla tercihlerim arasında devlet bankası olsun istiyorsan ya Ziraat yada Halk Bankasını öneririm.

Valla akıcılık ve kolaylık açısından denizbankı tercih ediyorum tek kötü yanı atmleri az merkezi yerler dışında (bana göre) enparada iyidir fakat qnb den ayrıldığı için aklımda soru işaretleri oluştu açıkçası bundan dolayı artık tercihlerim arasında değil ne yazıkki

İlla tercihlerim arasında devlet bankası olsun istiyorsan ya Ziraat yada Halk Bankasını öneririm.
valla devlet bankası olmaması daha iyi acıkcası tesekkür ederim deniz bankı deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,046
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri