Neler Yeni

En iyi ve güncel olan psu önerir misiniz??

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Reis sen bilgili birisine benziyorsun ben bu corsair markasına iyice fanı olmaya başladım yazılımı falan çok iyi fiyatlarda çok iyi acaba setmi yapayım yoksa bu Be Quiet! Straıght Power 11-Seasonic focus Plus-Thermaltake Toughpower G1-FSP Hydro G750 üreticilerden şaşmayam mı? çok kararsız bırakıyor güç kaynağını alınca bi ufak sıkıntısı çıktı hızlı irtibat geçip servis gönderdiğimde en iyi müşteri memnuniyeti olan firma hangisi ?
Valla aslında hepsi sağlam PSU'lar ama bu kadar para verdikten sonra en ama en sorunsuzlarından almaya bakardım ben.
O yüzden Straight Power 11 veya RM serisinden seçerdim.
Özellikle Corsair'in PSU'larındaki RMA (fail) oranı düşük, markaya güvendiğim için alırdım.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Valla aslında hepsi sağlam PSU'lar ama bu kadar para verdikten sonra en ama en sorunsuzlarından almaya bakardım ben.
O yüzden Straight Power 11 veya RM serisinden seçerdim.
Özellikle Corsair'in PSU'larındaki RMA (fail) oranı düşük, markaya güvendiğim için alırdım.
evet Corsair adım atsam bulacağım servisleri var ama Be Quiet! sanki istanbulda servisini zor bulurum gibi ya ? taş gibi güç kaynağı ama asus da çok önerdiler bana.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
evet Corsair adım atsam bulacağım servisleri var ama Be Quiet! sanki istanbulda servisini zor bulurum gibi ya ? taş gibi güç kaynağı ama asus da çok önerdiler bana.
Valla aşırı fazla bilgim yok yalan olmasın, sağlam olduğuna inanıyorum ama aşırı pahalı :D.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Valla aşırı fazla bilgim yok yalan olmasın, sağlam olduğuna inanıyorum ama aşırı pahalı :D.
Adamların 650W diğer 850W üreticilerle eşit fiyatta fakat PCB si okadar temizki aralarda boşluk bile kalmış tıkış tıkış değil yani ucuza kaçılmamış direk STRİX mühendisleri bugün ne teknolojimiz varsa hepsini barındıralım demişler ama servisleri nasıldır müşteri memnuniyeti falan bilmiyorum 1 kaç kez kulağıma kötü duyumlar geldi fazla ilgili değillermiş yoksa ASUS parası neyse verecektim hem kendi soğutucu blokları anakartlardaki gibi iri iri kullanmşlar fan desen ekran kartının 13.5mm fanı :D buz gibidir bobin zırıltısı varmıdır onu tek düşünüyorum yoksa corsair yerine onu alasım var.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Adamların 650W diğer 850W üreticilerle eşit fiyatta fakat PCB si okadar temizki aralarda boşluk bile kalmış tıkış tıkış değil yani ucuza kaçılmamış direk STRİX mühendisleri bugün ne teknolojimiz varsa hepsini barındıralım demişler ama servisleri nasıldır müşteri memnuniyeti falan bilmiyorum 1 kaç kez kulağıma kötü duyumlar geldi fazla ilgili değillermiş yoksa ASUS parası neyse verecektim hem kendi soğutucu blokları anakartlardaki gibi iri iri kullanmşlar fan desen ekran kartının 13.5mm fanı :D buz gibidir bobin zırıltısı varmıdır onu tek düşünüyorum yoksa corsair yerine onu alasım var.
O kadar para verip de 650 Watt değil de 750 Watt'ı iyi olur be :D:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
stoklarda göremedim bitmiş 850w var oda 1600tl :D o fiyata 750W platinium PSU alıyoz :)
HX serisi Corsair PSU'lar da bayağı iyi, yanlış bilmiyorsam Corsair Link özellikleri var, iCUE'dan kontrol edebiliyorsun PSU'yu ne kadar güç çekiyor diye :D.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
HX serisi Corsair PSU'lar da bayağı iyi, yanlış bilmiyorsam Corsair Link özellikleri var, iCUE'dan kontrol edebiliyorsun PSU'yu ne kadar güç çekiyor diye :D.
çok pahalılar veremem okadar birde corsair icue da gözükmesine gerek yok en yüksek soğutmaya sahip olsun bobin sesi çıkarmasın servislerinde sıkıntı yaşamayayım yetiyor birde 10 yıl garanti veriyorsa tadından yenmez bunlar asus, corsair, cooler master da çok rahat var. Ama bobin sesi oluşurmu bunlarda garantisi yok işte onun :unsure:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
çok pahalılar veremem okadar birde corsair icue da gözükmesine gerek yok en yüksek soğutmaya sahip olsun bobin sesi çıkarmasın servislerinde sıkıntı yaşamayayım yetiyor birde 10 yıl garanti veriyorsa tadından yenmez bunlar asus, corsair, cooler master da çok rahat var. Ama bobin sesi oluşurmu bunlarda garantisi yok işte onun :unsure:
RM ve Straight Power 11'da olmaz, MWE Gold 750 Full Modular'da bir ihtimal olabilir.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
RM ve Straight Power 11'da olmaz, MWE Gold 750 Full Modular'da bir ihtimal olabilir.
Cooler master fanları önceden çok ses çıkartıyor diyorlardı bobindende ses geliyor diyorlarda bende o firmaya o kadar sıcak bakmıyorum zaten ama servisleri sağlam olduğunu biliyorum. Straight Power 11 servis sıkıntısı olmasa gözü kapalı alacam galiba herkezin çoğunlukla önerdiği tek bir marka var Corsair !

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Cooler master fanları önceden çok ses çıkartıyor diyorlardı bobindende ses geliyor diyorlarda bende o firmaya o kadar sıcak bakmıyorum zaten ama servisleri sağlam olduğunu biliyorum.
Özellikle normal MWE serisinde sorun yaşayan çok kişi var, kendim de MWE White 650 kullanıyorum sorun yok ve öneriyorum ama daha iyilerini bulması zor :D.
Straight Power 11 servis sıkıntısı olmasa gözü kapalı alacam galiba herkezin çoğunlukla önerdiği tek bir marka var Corsair !
Aynen öyle, gerisi sana kalmış :D.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Özellikle normal MWE serisinde sorun yaşayan çok kişi var, kendim de MWE White 650 kullanıyorum sorun yok ve öneriyorum ama daha iyilerini bulması zor :D.

Aynen öyle, gerisi sana kalmış :D.
Eğer asus'un 750W stoklara gelirse ve indirim yaparlarsa gözüm kapalı alayımmı ?

Top Bottom