Dark bu ve şikayet eden ben hiç görmedimKasa AeroCool bakmam bu zamana kadar yurtdışında kullanılmayan kasalar aldım hepsindede sıkıntı yaşadım.
BeQuiet! fanının çok iyi soğutacağını biliyorum ve aşırı sessiz serin dayanıklı bir güç kaynığı olduğunu biliyorum ama denemeden anlayamayacam içinBen şahsen BeQuiet! Straight Power 11 veya RM750 seçerdim.
Gerçi o bütçeye RM850 de var, onu da alabilirdim.
RMA oranları düşük, kafan rahat olur.
Yani güç kaynağı SSD ye bile 12V verirse yanmazmı bu ssd çipleri biraz saçma hepsini bir yerde toplayabilmesi için bir çip sahip olması gerek buda bir maaliyet bu yıl tanıtılacak diyorlarsa 2020 sonlarındamı ve eski güç kaynakları işe yaramaz bişeymi olacak yani ?Yeni Güç Kaynağı Standardı ATX12VO Bu Yıl Tanıtılacak
Yeni Güç Kaynağı Standardı ATX12VO Bu Yıl Tanıtılacak Intel’in yeni 12V PSU standardı oldukça farklılık gösteriyor ve ilk aşamada endüstride kullanıma geçecek. Önümüzdeki yıllarda güç kaynağı endüstrisinde yeni hareketlilikler olacak gibi görünüyor. Intel, tamamen 12 volta dayanan yeni ...www.technopat.net
Ayıp ama, başka foruma göndermek olmaz, aynı konu burada da var, crazyreign diye birisi yapmış .Yeni Güç Kaynağı Standardı ATX12VO Bu Yıl Tanıtılacak
Yeni Güç Kaynağı Standardı ATX12VO Bu Yıl Tanıtılacak Intel’in yeni 12V PSU standardı oldukça farklılık gösteriyor ve ilk aşamada endüstride kullanıma geçecek. Önümüzdeki yıllarda güç kaynağı endüstrisinde yeni hareketlilikler olacak gibi görünüyor. Intel, tamamen 12 volta dayanan yeni ...www.technopat.net
Aman aman, sildim yorumumu Sen de sil ki bu rezilliğimi kimse görmseinAyıp ama, başka foruma göndermek olmaz, aynı konu burada da var, crazyreign diye birisi yapmış .
Olur öyle şeyler ya, kalsın .Aman aman, sildim yorumumu Sen de sil ki bu rezilliğimi kimse görmsein
Yok canım, öğrenmeye çalışıyorum herkes gibi. 4 forumda devamlı takip ettiğim kaynak/rehber hazırlayan bir sürü insan var. Her gün belli zamanımı ayırıp okuyorum, sorulara bakıp araştırıyorum ve bildiğim gelince cevaplıyorumOlur öyle şeyler ya, kalsın .
Rezillik olur mu hiç, biz de insanız, sen de insansın, gerçi sen biraz daha bilgili bir insansın ama neyse .
Bak o iyiymiş, yararlı bulduğun konuları özelden paslar isen bana da yardımı dokunur.Yok canım, öğrenmeye çalışıyorum herkes gibi. 4 forumda devamlı takip ettiğim kaynak/rehber hazırlayan bir sürü insan var. Her gün belli zamanımı ayırıp okuyorum, sorulara bakıp araştırıyorum ve bildiğim gelince cevaplıyorum
Reis sen bilgili birisine benziyorsun ben bu corsair markasına iyice fanı olmaya başladım yazılımı falan çok iyi fiyatlarda çok iyi acaba setmi yapayım yoksa bu Be Quiet! Straıght Power 11-Seasonic focus Plus-Thermaltake Toughpower G1-FSP Hydro G750 üreticilerden şaşmayam mı? çok kararsız bırakıyor güç kaynağını alınca bi ufak sıkıntısı çıktı hızlı irtibat geçip servis gönderdiğimde en iyi müşteri memnuniyeti olan firma hangisi ?Olur öyle şeyler ya, kalsın .
Rezillik olur mu hiç, biz de insanız, sen de insansın, gerçi sen biraz daha bilgili bir insansın ama neyse .