En iyi video çekme programı

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,572
Arkadaşlar ben video çekmek için bandicam kullanıyorum ancak video boyutu 20 dakikalık bir videoda 7 - 8 gb çıkıyor boyut azaltma programı olarak handbrake kullanıyorum ancak video 1 gb a kadar düşüyor. tabii ki 1gb lik videoyu 0.50 upload ile yüklemek saatlerce sürüyor sizce hangi video çekme programı kullanmalıyım.

Obs studio klasik ama her işe yarayan program

Arkadaşlar ben video çekmek için bandicam kullanıyorum ancak video boyutu 20 dakikalık bir videoda 7 - 8 gb çıkıyor boyut azaltma programı olarak handbrake kullanıyorum ancak video 1 gb a kadar düşüyor. tabii ki 1gb lik videoyu 0.50 upload ile yüklemek saatlerce sürüyor sizce hangi video çekme programı kullanmalıyım.
Kesinlikle OBS kullan hem bedava hem de parayla alınan diğer kaydedicilerden daha çok ayar yapılıyor. Video boyutları da gerçekten küçük.

OBS Kullanmanı tavsiye ederim. Burdanda Ayarlarına Bakabilirsin

Piyasada çoğu video çekme programını deneyimleyen biri olarak vereceğim tavsiye OBS Studio olacaktır.Oyun videosu .ekmek istiyorsan sisteminin özelliklerine göre OBS'in ayarlarından çok detaylı oynamalar yapabilirsin.Fraps hem kalite hem de kayıttayken sistemin akıcılığı bakımından deneyimlediğim en berbat program.OBS'in ayarlarından anlamayan veya uğraşmak istemeyen birisiysen Aciton programını öneririm.Action, hem oyun, hem de pencere kayıt'ı alabileceğin bir program.Dilersen videona tek tıklamayla webcam'ini de ekleyebilirsin.

Geri