Vegas eski değil mi? Ondan muhtemelen. İnternetten bak belki modlamışlardır.hevc için kayıt alınca sony vegas proda videoyu açamıyorum, ne yapmam lazım acaba
sony vegas 15Vegas eski değil mi? Ondan muhtemelen. İnternetten bak belki modlamışlardır.
kendi programında hevc çıktısı ile daha iyi görüntü aldım fakat sony vegas proda çalıştıramıyorum videoyuamd'nin kendi yazılımını kullanabilirsin video için bitrate ayarını yaptıktan sonra aynı görüntüyü alırsın problem olmaz
kaç olmalı video ve ses ?AMD'nin kendi yazılımı. Bitrate yüksek tutarsan gayet kaliteli.
yayın gibi değil benimkisi cinematic edit yapıcam, 2 3 dakikalık bir videoSana bir şey söyleyeyim mi, oyun videosu çekeceksen falan çok takılma çek gitsin zate max 720p izliyor millet onu geçtim büyük yayıncılarda da kaliteli görüntü yok zaten.
ben premiere pro da sorunsuz açıyorum sony vegas için youtube da araştırma yapabilirsiniz bilgim yok sony vegas içinsony vegas 15
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendi programında hevc çıktısı ile daha iyi görüntü aldım fakat sony vegas proda çalıştıramıyorum videoyu
aslında hevc formatındaki videoyu bilgisayarda oynatamıyorum bileben premiere pro da sorunsuz açıyorum sony vegas için youtube da araştırma yapabilirsiniz bilgim yok sony vegas için
windows 11 bilgisayarımaslında hevc formatındaki videoyu bilgisayarda oynatamıyorum bile