Görüntü kalitesini en iyi alan video kayıt programı

tifosi16

80+
Reaksiyon skoru
37
İyi forumlar, Assetto Corsa oyununda kayıt alıp cinematic video hazırlamak istiyorum. Bunun için en kritik konu ekranda gördüğüm kaliteyi video kayıt aldıktan sonra da yakalamak. Bunun için çok farklı programlar var, Obs ile birkaç deneme yaptım fakat tam istediğim sonucu alamadım. Sizin önerileriniz var mı ? Hangi programı kullanmalıyım, Obs'de kaliteyi arttırmak için neler yapmalıyım ? Amd Software uygulamasında görüntü kalitesini iyileştirmek için ayarlar yapmalı mıyım ? Teşekkürler.

AMD Radeon RX6600 ekran kartı
AMD Ryzen 5 5600 işlemci
16 GB Ram

Frap var ama çok fazla alan kaplayabilir video.

amdde isttediğin kadar net bi görüntü alamazsın topaz falan kullanabilirsin onun için obs en iyisi en detaylısı.

AMD'nin kendi yazılımı. Bitrate yüksek tutarsan gayet kaliteli.

obs ile karşılaştırma yapmıştım, sanki obs bir adım önde gibiydi. Amd nin ekran kayıt etme programı için ayarlar nasıl olmalı
En az 40 MB/SN bitrate, eğer kastırmıyorsa HEVC codec açılmalı.

hevc için win11 de program kurmamız gerekiyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kayıt ettiğim videoyu oynatamıyorum
VLC falan kurarsan oynatır. Windows sağ olsun 5 TL kazanmak için o codec'i mağazasına koymuş :D

hevc için win11 de program kurmamız gerekiyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kayıt ettiğim videoyu oynatamıyorum
Onu açmak için hevc video extension mu ne var onu indirmen lazım.

mod'un dediği gibi amd'nin yazılımından bitrate yüksek verirsen kaliteli oluyor.

VLC falan kurarsan oynatır. Windows sağ olsun 5 TL kazanmak için o codec'i mağazasına koymuş :D
Onu açmak için hevc video extension mu ne var onu indirmen lazım.

mod'un dediği gibi amd'nin yazılımından bitrate yüksek verirsen kaliteli oluyor.
amd software dan ayarları kaliteye çektim, genel olarak gözüme güzel gözükmeye başladı ama performansa çekince eskiye dönebilir :D

Geri