- Reaksiyon skoru
- 4,552
Camtasia öğrenip prof laşmayı düşünüyorum hem basit bi arayüzü var hemde çoğu youtuber bu programı kullanıyor hızlı render da alıyo galiba adobe falan düşündümde herkes aşırı zor diyor
ne çok konu açtın beCamtasia öğrenip prof laşmayı düşünüyorum hem basit bi arayüzü var hemde çoğu youtuber bu programı kullanıyor hızlı render da alıyo galiba adobe falan düşündümde herkes aşırı zor diyor
daha kolay arayüzlü daha iyi program varmı bu arada programlar arasında render hızında fark varmı yoksa tamamen sistememi bağlıCamtasia'da profesyonelleşecek bir şey yok çünkü program çok sınırlı. İyi kötü iş görüyor işte.
açak knk nolcak yane çok konu açtın be![]()
movavi video editör pro varda bende biraz şey gibi geldi sanki çocuk kanalı editliyomuşuz gibi efektler falan çok basitceMovavi Video Editor'de iyi.Hem çok basit bi arayüzü var, hemde işlevi çok. Ama en iyisi Adobe öğrenmek bence.
camtasia studıo 9 seçiyorum o zamanSony Vegas Pro
Adobe After Effects
Adobe Premier Pro
Camtasia Studio 9
espirsine dedim zatendaha kolay arayüzlü daha iyi program varmı bu arada programlar arasında render hızında fark varmı yoksa tamamen sistememi bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
açak knk nolcak ya![]()
Başlangıç İçin en iyisi Movavi.Tabi sonradan efektler felan yetersiz kalabiliyor.movavi video editör pro varda bende biraz şey gibi geldi sanki çocuk kanalı editliyomuşuz gibi efektler falan çok basitce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
camtasia studıo 9 seçiyorum o zaman