En İyi Video Montaj Programı ?

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Camtasia öğrenip prof laşmayı düşünüyorum hem basit bi arayüzü var hemde çoğu youtuber bu programı kullanıyor hızlı render da alıyo galiba adobe falan düşündümde herkes aşırı zor diyor

Camtasia'da profesyonelleşecek bir şey yok çünkü program çok sınırlı. İyi kötü iş görüyor işte.

Sony Vegas.

Son düzenleme:
Camtasia'da profesyonelleşecek bir şey yok çünkü program çok sınırlı. İyi kötü iş görüyor işte.
daha kolay arayüzlü daha iyi program varmı bu arada programlar arasında render hızında fark varmı yoksa tamamen sistememi bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne çok konu açtın be :D
açak knk nolcak ya :D

Movavi Video Editor'de iyi.Hem çok basit bi arayüzü var, hemde işlevi çok. Ama en iyisi Adobe öğrenmek bence.

Sony Vegas Pro
Adobe After Effects
Adobe Premier Pro
Camtasia Studio 9

Movavi Video Editor'de iyi.Hem çok basit bi arayüzü var, hemde işlevi çok. Ama en iyisi Adobe öğrenmek bence.
movavi video editör pro varda bende biraz şey gibi geldi sanki çocuk kanalı editliyomuşuz gibi efektler falan çok basitce

Sony Vegas Pro
Adobe After Effects
Adobe Premier Pro
Camtasia Studio 9
camtasia studıo 9 seçiyorum o zaman

daha kolay arayüzlü daha iyi program varmı bu arada programlar arasında render hızında fark varmı yoksa tamamen sistememi bağlı

açak knk nolcak ya :D
espirsine dedim zaten :) sonuçta bura bir yardım platformu sıkıntı yok :)

Movavi acemiler için yapılmış bir program. Ustalaşmak için en az Premeire Pro'dan başlamak gerek. CS5, CS6 hiç fark etmez. Zor falan değil ben kendi kendime karıştırarak AMV yapmayı öğrendim.

movavi video editör pro varda bende biraz şey gibi geldi sanki çocuk kanalı editliyomuşuz gibi efektler falan çok basitce

camtasia studıo 9 seçiyorum o zaman
Başlangıç İçin en iyisi Movavi.Tabi sonradan efektler felan yetersiz kalabiliyor.

Zor olan After Effects. Premiere Pro'da ustalaştıktan sonra After Effects'e girilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,306
Üyeler
185,703
Son üye
Ressime32
Geri