Neler Yeni

En iyi vpn hangisi? (Ücretli)

Hangisi daha iyi?

• NORD VPN

Oylar: 10 32.3%
  • KASPERSKY

Oylar: 12 38.7%
  • CYBERGHOST VPN

Oylar: 0 0.0%
  • EXPRESS VPN

Oylar: 3 9.7%
  • Diğer VPN Sağlayıcıları

Oylar: 6 19.4%

• Oy kullanan toplam üye
    31
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Christian Grey
Arkadaşlar selamlar herkese iyi forumlar dilerim öncelikle, malum bildiğiniz gibi ülkemizde yasaklamalar, sınırlamalar ne zaman olacağı belli olmuyor artık. Bunun için ücretli güvenilir sağlam bir vpn arıyorum her zaman kullanabileceğim. Sabahtan beri araştırmalarımda Türkiye genelinde en fiyat performans bakımından bir kaç tane buldum. Ancak kullanılabilirlik konusunda şüphede kaldım. Sizlere sormak istedim.

Bulduğum VPN'ler
1) NORD VPN
2) KASPERSKY
3) CYBERGHOST VPN
4) EXPRESS VPN

Ekstra sizin de öneriniz olan var ise mutlaka yazarsanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
huseyin mermeroglu
Arkadaşlar selamlar herkese iyi forumlar dilerim öncelikle, malum bildiğiniz gibi ülkemizde yasaklamalar, sınırlamalar ne zaman olacağı belli olmuyor artık. Bunun için ücretli güvenilir sağlam bir vpn arıyorum her zaman kullanabileceğim. Sabahtan beri araştırmalarımda Türkiye genelinde en fiyat performans bakımından bir kaç tane buldum. Ancak kullanılabilirlik konusunda şüphede kaldım. Sizlere sormak istedim.

Bulduğum VPN'ler
1) NORD VPN
2) KASPERSKY
3) CYBERGHOST VPN
4) EXPRESS VPN

kaspersky kullaniyorum vallaha ping 500 4000 oluyor oyuna giriyorum 10 dk sonra atiyor yav

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
nord vpni çok fazla reklamını görüyorum ister istemez bi güven oldu ama araştırmak lazım yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaspersky kullaniyorum vallaha ping 500 4000 oluyor oyuna giriyorum 10 dk sonra atiyor yav
hocam ben cloudflare warp kullanıyorum pingler normal seviyede hızımda aynı upload düşüyor sadece bi bakın derdim güvenli mi bilmiyorum ama

nord vpni çok fazla reklamını görüyorum ister istemez bi güven oldu ama araştırmak lazım yine de

hocam ben cloudflare warp kullanıyorum pingler normal seviyede hızımda aynı upload düşüyor sadece bi bakın derdim güvenli mi bilmiyorum ama
1730116946368.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Christian Grey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için evet sonuçta havaya da atmak istemiyorum ücretli olacağı için en mantıklısı sormak diye düşündüm. Yine de bir şey bulursanız mutlaka yazarsanız süper olur. Tekrardan teşekkür ederim

İşte bu kötü maalesef stabil akan bir şey olursa süper olur

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için evet sonuçta havaya da atmak istemiyorum ücretli olacağı için en mantıklısı sormak diye düşündüm. Yine de bir şey bulursanız mutlaka yazarsanız süper olur. Tekrardan teşekkür ederim
rica ederim attığıma bakabilirsiniz, vpn değil sanırım ama yasaklı sitelere giriyor

Oguz...

80+ Bronze
Express vpn iyiydi bir zamanlar şimdi nasıldır bilmiyorum ama .Adguard appta vpn olarak değilde adbloker ve dns yönlendiricisi olarak denene bilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Christian Grey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Express vpn iyiydi bir zamanlar şimdi nasıldır bilmiyorum ama .Adguard appta vpn olarak değilde adbloker ve dns yönlendiricisi olarak denene bilir
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Mutlaka bakacağım şu an zaten top 4 bunlar bildiğim kadarıyla ama kullanıcı yorumu almak yine de en iyisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak

Bulduğum VPN'ler
1) NORD VPN
2) KASPERSKY
3) CYBERGHOST VPN
4) EXPRESS VPN

Norton al geç ping sorunu vesaire yok mükemmel

İşte bu kötü maalesef stabil akan bir şey olursa süper olur
Kaspersky'da protokollerle bunu yapabiliyorsunuz. Otomatik olan OpenVPN protokolü.
Screenshot_20241028_150714_KasperskyVPN Secure Connection.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Christian Grey
Norton al geç ping sorunu vesaire yok mükemmel
En önemlisi ping zaten eğer bu konuda sorun yoksa harika. Sadece x bir sözlükte şöyle bir şey yazılmış fazlasıyla ne kadar doğru bilmiyorum. Son olarak sizlere sormak istedim. Kullanıcı Yorumu: 'Girebilmek için başka vpn'e ihtiyacınız olan vpn. o da artık olmuyor gibi. rezalet. uzak durulmalı.'
Ne kadar doğrudur acaba?

Kaspersky'da protokollerle bunu yapabiliyorsunuz. Otomatik olan OpenVPN protokolü.
Alıntıyı görüntüle
Çok özür dileyerek bunu ne işe yarıyor tam olarak özellik bakımından?

Oguz...

80+ Bronze

Ekler

• Screenshot_20241028_152039_Opera.jpg
    Screenshot_20241028_152039_Opera.jpg
    359 KB · Hit: 11
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Christian Grey
gizlilik içinse mullvad en iyisi
Yok gizlilik için önemli değil aslında. Sadece ping konuları vs. önemli

14 günlük denemesi var bir dene hangi sitelere girmeye çalıştığını bilmediğimden bir şey diyemicen ping fazla yükseltmiyor.(440tl ömür boyu 3 cihaz)
İyilerin arasındadır o zaman bu vpn dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,602
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom