Anladım çok teşekkür ederimAdblocker bu ama dns üzerinden çalışıyor telefonlarda dns.adguard.com olayı varya (ubock origin gibi) windows uygulaması eskiden dns değiştirme gibi bir şey
Bu sadece tarayıcılar için mi yoksa genel windows kurulumu var mı acaba?brave'in vpn si
Tamamdır mutlaka buna da bakacağım. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinGenel windows uygulaması var.
ücretsiz warpArkadaşlar selamlar herkese iyi forumlar dilerim öncelikle, malum bildiğiniz gibi ülkemizde yasaklamalar, sınırlamalar ne zaman olacağı belli olmuyor artık. Bunun için ücretli güvenilir sağlam bir vpn arıyorum her zaman kullanabileceğim. Sabahtan beri araştırmalarımda Türkiye genelinde en fiyat performans bakımından bir kaç tane buldum. Ancak kullanılabilirlik konusunda şüphede kaldım. Sizlere sormak istedim.
Bulduğum VPN'ler
1) NORD VPN
2) KASPERSKY
3) CYBERGHOST VPN
4) EXPRESS VPN
Ekstra sizin de öneriniz olan var ise mutlaka yazarsanız sevinirim.
Hocam peki ücretsiz olması ping ve güvenilirlik açısından bir durum teşkil etmez mi? Sonuçta ömür boyu iyi bir marka kullanmak istiyorum. Bilmediğimden soruyorumücretsiz warp
Yusuf ipek yt kanalına bakabilirsin.Arkadaşlar selamlar herkese iyi forumlar dilerim öncelikle, malum bildiğiniz gibi ülkemizde yasaklamalar, sınırlamalar ne zaman olacağı belli olmuyor artık. Bunun için ücretli güvenilir sağlam bir vpn arıyorum her zaman kullanabileceğim. Sabahtan beri araştırmalarımda Türkiye genelinde en fiyat performans bakımından bir kaç tane buldum. Ancak kullanılabilirlik konusunda şüphede kaldım. Sizlere sormak istedim.
Bulduğum VPN'ler
1) NORD VPN
2) KASPERSKY
3) CYBERGHOST VPN
4) EXPRESS VPN
Ekstra sizin de öneriniz olan var ise mutlaka yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim video linki bırakabilirseniz çok sevinirim. Yanlış bir içerik izlememek adınaYusuf ipek yt kanalına bakabilirsin.
Çok yormayacaksa sizi bunun bana artısı nedir örneğin nord, ekspress vs. vpn sağlayıcılarının dışında?en iyi vpn openvpn , 5 dolara sunucu alırsınız vps kurarsınız kimseyle paylasmassınız hattı
Teşekkür ederim video linki bırakabilirseniz çok sevinirim. Yanlış bir içerik izlememek adına