Neler Yeni

En iyi vpn hangisi? (Ücretli)

Hangisi daha iyi?

• NORD VPN

Oylar: 10 32.3%
  • KASPERSKY

Oylar: 12 38.7%
  • CYBERGHOST VPN

Oylar: 0 0.0%
  • EXPRESS VPN

Oylar: 3 9.7%
  • Diğer VPN Sağlayıcıları

Oylar: 6 19.4%

• Oy kullanan toplam üye
    31

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
Çok yormayacaksa sizi bunun bana artısı nedir örneğin nord, ekspress vs. vpn sağlayıcılarının dışında?
Vpn saglayıcıları , bir sunucu 100'den fazla kisiye dagıtırlar hatlar bölünebilir kimi zaman ping , packet kaybı yasatabilir .
Güvenlik Acısından http baglantıları yada layer4 baglantıları şifrelenmez örnegin oyun oynuyorsunuz oyunun istekleri şifresiz gider id şifre calınabilir.

İnsanlar openvpn kurup sunucu alamadıkları yada bilgileri olmadıkları icin 0.5 cent maliyetleri insanlara 4 ile 10 dolar arası satarlar Vpn firmaları

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Christian Grey
Vpn saglayıcıları , bir sunucu 100'den fazla kisiye dagıtırlar hatlar bölünebilir kimi zaman ping , packet kaybı yasatabilir .
Güvenlik Acısından http baglantıları yada layer4 baglantıları şifrelenmez örnegin oyun oynuyorsunuz oyunun istekleri şifresiz gider id şifre calınabilir.

İnsanlar openvpn kurup sunucu alamadıkları yada bilgileri olmadıkları icin 0.5 cent maliyetleri insanlara 4 ile 10 dolar arası satarlar Vpn firmaları
Anlatım için çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

brave web tarayıcısı kendi içinde mevcut yalnız ücretli
Fiyatlarına bakacağım mutlaka. Teşekkür ederim desteğiniz için

lexerotk

80+ Bronze
Proton VPN tercih ederdim. Merkezleri İsviçre'de, mahremiyetinize saygı duyuyor ve VPN uygulamaları açık kaynaklı.

lexerotk

80+ Bronze

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
En önemlisi ping zaten eğer bu konuda sorun yoksa harika. Sadece x bir sözlükte şöyle bir şey yazılmış fazlasıyla ne kadar doğru bilmiyorum. Son olarak sizlere sormak istedim. Kullanıcı Yorumu: 'Girebilmek için başka vpn'e ihtiyacınız olan vpn. o da artık olmuyor gibi. rezalet. uzak durulmalı.'
Ne kadar doğrudur acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok özür dileyerek bunu ne işe yarıyor tam olarak özellik bakımından?
Hocam satın alıyorsun ürünü indirip kuruyorsun ister Almanya bağlan ben öyle yapıyorum çatır çatır takılıyorum

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri