Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Herkesin sevdiği oyunlar farklı olabiliyor, eski oyunlar zamanına göre güzeldi.yaş kaç 10 mu ?
Herkesin sevdiği oyunlar farklı olabiliyor, eski oyunlar zamanına göre güzeldi.yaş kaç 10 mu ?
Red Dead Redemption 2. Nokta.Halflife demeyen ben oyuncuyum demesin Halflife > All
Zaten sana soruyordum kendime oyuncu derken..Halflife demeyen ben oyuncuyum demesin Halflife > All
Hocam eskiler eskide kaldı. Şuanda RTX sistemler ile Gta 3 oynanır mı sence?Anlaşınlan Old tayfa bu forumda yok halflife yerine belki resident evil 1-2-3 yada metal gear solid serileri diyen olmadı üzdü
Senin old tayfana da, sana da sevgilerimi yolluyorumAnlaşınlan Old tayfa bu forumda yok halflife yerine belki resident evil 1-2-3 yada metal gear solid serileri diyen olmadı üzdü cevap verenlerin %90 oyunları 2015 beridir oynuyor yanlış yerde açtık konuyu
dostum ben cyberpunk 2077 oyndağım residen evil 8 biteli 2 gün oluyor çok oyun bitirdim bunlar gibi sadece 2015 sonra çıkan oyunları oynamadım kiHocam eskiler eskide kaldı. Şuanda RTX sistemler ile Gta 3 oynanır mı sence?
Sen bize gelmiş geçmiş en iyi oyunu sordun sen bize eski oyunları sormadın ayrıca o sana göre güzel bu bana göre güzel konuyu da nereye açmak istiyorsan aç insanlar senin ile aynı fikre sahip olmak zorunda değil.Anlaşınlan Old tayfa bu forumda yok halflife yerine belki resident evil 1-2-3 yada metal gear solid serileri diyen olmadı üzdü cevap verenlerin %90 oyunları 2015 beridir oynuyor yanlış yerde açtık konuyu
Halflife > all gerçeğini değiştirmez buSen bize gelmiş geçmiş en iyi oyunu sordun sen bize eski oyunları sormadın ayrıca o sana göre güzel bu bana göre güzel konuyu da nereye açmak istiyorsan aç insanlar senin ile aynı fikre sahip olmak zorunda değil.