Söylediğim değerlerde denediysen demek ki V yetmemiş. Sıcaklıktan reset atıcağını düşünmüyorum ama sıcaklıklar nasıldı?@!Yardım Lazım! Daha 10 saniye olmadan reset attı AIDA 64 testinde.
Söylediğim değerlerde denediysen demek ki V yetmemiş. Sıcaklıktan reset atıcağını düşünmüyorum ama sıcaklıklar nasıldı?@!Yardım Lazım! Daha 10 saniye olmadan reset attı AIDA 64 testinde.
Hayır benim denediğim değerlerde. Sizin değerlerinizde stabil. 66 derecelerde geziyor sizin değerlerde.Söylediğim değerlerde denediysen demek ki V yetmemiş. Sıcaklıktan reset atıcağını düşünmüyorum ama sıcaklıklar nasıldı?
Tamam 1.2V’dan mavi ekran yiyene kadar frekans arttırabilirsin (ör: 4.250’ye kadar sıkıntı olmayıp orada olursa tercihe göre durabilir ya da V arttırıp devam edebilirsin)Hayır benim denediğim değerlerde. Sizin değerlerinizde stabil. 66 derecelerde geziyor sizin değerlerde.
Aynı fiyata teknobiyotikte orjinali var. Ha benim çakma fetişim var dersende sen bilirsin.Eyvallah alcam
Tamamdır, deniyorum.Tamam 1.2V’dan mavi ekran yiyene kadar frekans arttırabilirsin (ör: 4.250’ye kadar sıkıntı olmayıp orada olursa tercihe göre durabilir ya da V arttırıp devam edebilirsin)