Boy ekstra bir egzersizle veya yöntemle uzamaz. Genetiğine bağlı bir şey. Senin yapacağın tek şey düzenli beslenmek.En kısa sürede özellikle yazın boyumu uzatmak istiyorum çok kısayım
elimden ne geliyorsa uzamak istiyorum ne yapabilirim hangi egzersizleri yapmam gerekir
Yani elimden hiçbirşey gelemezmi yaşıtlarıma göre çok kısayımBoy ekstra bir egzersizle veya yöntemle uzamaz. Genetiğine bağlı bir şey. Senin yapacağın tek şey düzenli beslenmek.
Dostum bu çok büyük oranda genetiğine bağlı bir şey. Senin yapman gereken şunlar. Düzenli beslenme, düzenli uyku ve spor. Bunları yapman gerekiyor. Ancak bunlar sadece destek olur yani boyun şak diye uzamaz.Yani elimden hiçbirşey gelemezmi yaşıtlarıma göre çok kısayım
Spor olarak basketbola git.Yani elimden hiçbirşey gelemezmi yaşıtlarıma göre çok kısayım
Annen bacakların tutsun baban başından iki tarafa çeksinler arkadaş egzersizle boy gerçekten uzasaydı herkes 2 metre olurdu.En kısa sürede özellikle yazın boyumu uzatmak istiyorum çok kısayım
elimden ne geliyorsa uzamak istiyorum ne yapabilirim hangi egzersizleri yapmam gerekir
Beslenmene dikkat et spor yap tavsiye edilenler bunlar onun dışında ameliyatları var bunların dışında ne yaparsan yap kocaman bir boş.Annen bacakların tutsun baban başından iki tarafa çeksinler arkadaş egzersizle boy gerçekten uzasaydı herkes 2 metre olurdu.
6 ocak 12 yaşındayım ama 13 sayılıyorum ve evt fazla kısayım13 yaşında ve 1.40
Hayatımda ilk kez bu kadar kısa birini duyuyorum, cüce olabilir misin?