Neler Yeni

En Kötü Modem Markaları Neler ?

oguzgl12

80+
Tecrübelerinizi yazarak ileride ve şimdi alacak olanlara ışık tutarsanız sevinirim

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Vodafone milleni tt kullandık hepsinin de verdikleri modem kötü. İssden almak yerine 2 3 lira fazla verin kaliteli modem alın

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Sağlayıcılardan alınan cihazlar giriş seviyesinin de girişinde sınıfta kalmış cihazlar olduğu için en çok sorunu onlarda yaşarsınız.
Bütçesi olan kişiler için kullanım kolaylığı açısından Keenetic önerebilirim, kendim tercihen Keenetic Hero DSL'den OpenWRT'ye geçtim.
Zyxel P2812 ve Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition ile her açıdan fiyatının en az 2 katı performans sağlayan bir internet ağı elde ediyorum.

IMG_20230509_152837.jpg

oguzgl12

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xioami router gerçekten çok iyi hocam incelemeleri gördüm bir sorum olacak 3. kata koysak zemin kattan çekermi

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
xioami router gerçekten çok iyi hocam incelemeleri gördüm bir sorum olacak 3. kata koysak zemin kattan çekermi
23 dB anten gücü var hocam ben bazen 3 duvar, 30-40 metre öteden sokağın ortasından bağlanıyorum.
100 Mbps'lik internetim var sokağa 20-25 Mbps kadar verebiliyor.

İkinci elde fiyatları uygun bir cihaz zaten bağlantı problemi olursa bir tane daha alır bir boşluktan alt kata salarsın kabloyla :)

oguzgl12

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
23 dB anten gücü var hocam ben bazen 3 duvar, 30-40 metre öteden sokağın ortasından bağlanıyorum.
100 Mbps'lik internetim var sokağa 20-25 Mbps kadar verebiliyor.

İkinci elde fiyatları uygun bir cihaz zaten bağlantı problemi olursa bir tane daha alır bir boşluktan alt kata salarsın kabloyla :)
ben şuan Asus dsl-n16 kullanıyorum antenlerini değiştrirdim yine aynı sonuç meğerse anakartı sadece 3 dbi destekliyormuş bunlardan bir tane alıp lan kablosu ile routera bağlıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun 4a ve 4c si var hangisini tavsiye edersiniz

Son düzenleme:

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
ben şuan Asus dsl-n16 kullanıyorum antenlerini değiştrirdim yine aynı sonuç meğerse anakartı sadece 3 dbi destekliyormuş bunlardan bir tane alıp lan kablosu ile routera bağlıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun 4a ve 4c si var hangisini tavsiye edersiniz
4A Gigabit Edition olan modeli, kutusunun üzerinde ve cihazın altında yazar.
OpenWRT kurmayı düşünürseniz Giga Version ve diğer edisyonlarını önermem.
İkinci elden alabilirsiniz ekstra para vermeye gerek yok.
big_11000072460p5.jpg

xiaomi-mi-router-4a-gigabit-global-label.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom