Keenetic in ürünleri güzeldir bakabilirsinizAsus ve Zyxel Dışında doğru dürüst modem markası yok diye biliyorum öneriniz varmı
Zyxel hiç çekmiyordu. Tp link best. Yurtdışı için frtizbox best.Tecrübelerinizi yazarak ileride ve şimdi alacak olanlara ışık tutarsanız sevinirim
23 dB anten gücü var hocam ben bazen 3 duvar, 30-40 metre öteden sokağın ortasından bağlanıyorum.xioami router gerçekten çok iyi hocam incelemeleri gördüm bir sorum olacak 3. kata koysak zemin kattan çekermi
ben şuan Asus dsl-n16 kullanıyorum antenlerini değiştrirdim yine aynı sonuç meğerse anakartı sadece 3 dbi destekliyormuş bunlardan bir tane alıp lan kablosu ile routera bağlıcam23 dB anten gücü var hocam ben bazen 3 duvar, 30-40 metre öteden sokağın ortasından bağlanıyorum.
100 Mbps'lik internetim var sokağa 20-25 Mbps kadar verebiliyor.
İkinci elde fiyatları uygun bir cihaz zaten bağlantı problemi olursa bir tane daha alır bir boşluktan alt kata salarsın kabloyla
4A Gigabit Edition olan modeli, kutusunun üzerinde ve cihazın altında yazar.ben şuan Asus dsl-n16 kullanıyorum antenlerini değiştrirdim yine aynı sonuç meğerse anakartı sadece 3 dbi destekliyormuş bunlardan bir tane alıp lan kablosu ile routera bağlıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun 4a ve 4c si var hangisini tavsiye edersiniz