comnet sorun yaratımı acaba?Ofiste Comnet Aile Evi Comnet Kendi evim Türknet ama onuda Comnete taşıcam
@Gri Canercomnet sorun yaratımı acaba?
Hocam ne bu Comnet sevdası ya? Benden beter çıktınızOfiste Comnet Aile Evi Comnet Kendi evim Türknet ama onuda Comnete taşıcam
Ayrı bir konu açarak beni etiketlerseniz sevinirim. Merak ettiklerinizi cevaplarım. Ayrı konu açmanız daha faydalı olacaktır.comnet sorun yaratımı acaba?
Turkcell ve MillenicomEvet arkadaşlar en memnun kaldığınız servis sağlayıcısı hangi firma yorumlarda buluşalım bakalım neler çıkacak aldığınız hız ve ödediğiniz fatura nedir
Benimki turknet gigafiber
1000 download
1000 upload
Fatura: 139.90
Valla babam ev internetini kapatıcam dedi son zamlardan sonra. Sen dedim nete ne kadar para verirsin 100 lira dedi tamam dedim ben sana ayarlıcam. Araştırdım güzel duruyordu birkaç pozitif yönüde vardı. Yapıştırdım çok memnun kaldılar. E dedik ne 60-70 lira fazla ödüyoz ofiside taşıdık. Fanatizm yok ama f/p iyiHocam ne bu Comnet sevdası ya? Benden beter çıktınız
Ben de öyleyim. Ama insanlar sırf ucuz diye önerdiğim için ondan para aldığımı sanıyorFanatizm yok ama f/p iyi
Ben Türk Telekom 2010-2011 ADSL'den başladım kullanmaya sonra 2016 senesinde Türk Telekom VDSL geldi. Taahhüt falan bitince tekrardan ADSL geçiş yapmış babam. Ondan sonra 2.5 sene önce gene VDSL'e yükseltti babam, bağlantı hızında problemler vardı 24 Mbit olması rağmen, binanın içindeki tesisattan dolayı olduğunu düşündüm ama pingim çok iyiydi 30 ms civarı sabahleyin CS GO oynuyordum. Taahhüt 1 sene sonra bitti ve Turkcell Superonline bağlattım eve. 1.5 senedir kullanıyorum bir kez olsun problem çıkartmadı, taahhüt Mayısta bitiyor, Turknete Fiber başvurusu yaptım, eğer altyapı getirirlerse eve onu bağlattıracağım. (Turkcell 100 Mbps kullanıyorum. İlk 12 ay 130 TL son 12 ay 140 TL.)Evet arkadaşlar en memnun kaldığınız servis sağlayıcısı hangi firma yorumlarda buluşalım bakalım neler çıkacak aldığınız hız ve ödediğiniz fatura nedir
Benimki turknet gigafiber
1000 download
1000 upload
Fatura: 139.90