Neler Yeni

En Sevdiğiniz Anime Opening ve Endingi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Eskiden heves etmiştim fansub olmuştum kendi çapımda sonra büyümeyince ve telif ihtarı yiyince bıraktım 3 sene oluyor bırakalı. Yine de ara ara açıp izlerim kendimi 😁
Kötü olmuş başkan ama canını sıkma.Eskilere arada bakmak iyi olabiliyor evet bende severim.Tıp oku başkan para tıpta sana öneririm ama bunun yanında hobi olarak yapabilirsin fansubları araştır illaki çevirmenler arıyolar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kötü olmuş başkan ama canını sıkma.Eskilere arada bakmak iyi olabiliyor evet bende severim.Tıp oku başkan para tıpta sana öneririm ama bunun yanında hobi olarak yapabilirsin fansubları araştır illaki çevirmenler arıyolar.
Çalışmaktan vakit yok hocam. Okumak için yaşım geçti artık üniversiteden mezun olalı 3 yıl oldu.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Endingi bilmem de overlord opening müziği çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Çalışmaktan vakit yok hocam. Okumak için yaşım geçti artık üniversiteden mezun olalı 3 yıl oldu.
Doğrudur başkan vakit kalmaz haklısın.Parayı kırarsın başkan ümidim o yönde.Gidersin japonyaya en azından gezersin bakarsın oralara.Ben çok sevmem uzak doğuluları belli başlı sebepleri var.Tek sevdiğim animeler ve japon mutfağıdır uzak doğunun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Endingi bilmem de overlord opening müziği çok iyi
Endingleride baya kalitelidir başkan bakmanı öneririm.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Doğrudur başkan vakit kalmaz haklısın.Parayı kırarsın başkan ümidim o yönde.Gidersin japonyaya en azından gezersin bakarsın oralara.Ben çok sevmem uzak doğuluları belli başlı sebepleri var.Tek sevdiğim animeler ve japon mutfağıdır uzak doğunun.

Endingleride baya kalitelidir başkan bakmanı öneririm.
Endingleri de baya iyi de ben openingini baya seviyorum endingde daha çok beğendiğim bir şey vardır herhalde

Lxfnix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
cihan
Tokyo Ghoul en sevdiğim anime değil ama 1.sezonun openingi ve final bölümü aşırı iyiydi

Tokyo Ghoul en sevdiğim anime değil ama 1.sezonun openingi ve final bölümü aşırı iyiydi
birde Attack On Titan son sezonun op var tabi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

birde Attack On Titan son sezonun op var tabi
Tokyo Ghoul çöp. Ama ironiktir ki Unravel üstüne opening hala tanımam.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hala arada açıp dinlerim türkçesi de var
Herhalde en çok cover yapılan şarkı bu. Her dilde söylendi. Her enstrüman ile çalındı. Anime ile pek alakası olmayan yakın arkadaşım gitarla Unravel çalıyor. Artık nereden gördüyse o kadar ünlü yani 😂

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Toyko Ghoul Sezon 1 Opening
Death Note Sezon 1 Opening
Attack on Titan tüm sezon Opening ve Endingleri 😍