Olur olur herkesin gönlünde 1 tane vardır bir yavru1 tane olmaz kıyamet kopar abi
benim gönlümü başkası feth- öhm öhm 1 tane atıştırmalık kesmiyor giriyorum markete alıyorum sevdiğim atıştırmalıkları koyuyorum tabağa açıyorum dizi/film/animeOlur olur herkesin gönlünde 1 tane vardır bir yavru
Bende izliyorum film dizi çok fazla ama o kadar da almıyorum ya gong alıyorum birde canga o kadarbenim gönlümü başkası feth- öhm öhm 1 tane atıştırmalık kesmiyor giriyorum markete alıyorum sevdiğim atıştırmalıkları koyuyorum tabağa açıyorum dizi/film/anime
BidoluEvet arkadaşlar en sevdiğiniz atıştırmalık nedir bir tane seçme hakkınız var ama
Benimki Cevizli sucuk bayılıyorum ona
ben alıyorumda ne oluyor ki ilk 10dksında bitiyorum fjfhfjjgBende izliyorum film dizi çok fazla ama o kadar da almıyorum ya gong alıyorum birde canga o kadar
Yavaş ye sende ben zaten çok sevmem dediğim gibi cevizli sucuk benim favorimben alıyorumda ne oluyor ki ilk 10dksında bitiyorum fjfhfjjg
mecbur az az yiyorum ama zevki kalmıyor böyledeYavaş ye sende ben zaten çok sevmem dediğim gibi cevizli sucuk benim favorim
çok güzel ya bu.
bende biri bitince direkt diğerini açıyorum ya.ben alıyorumda ne oluyor ki ilk 10dksında bitiyorum fjfhfjjg
Luppo bir tık daha yumuşak oluyor ya Halley'e göre.Luppo.
Ayrıca içindeki kremamsı şeyin tadı biraz daha az o yüzden çikolatanın güzel tadı buram buram vuruyor.Luppo bir tık daha yumuşak oluyor ya Halley'e göre.