Apple'ı görmeden ASUS'a bastım oyu değiştiremiyormuşum ASUS'tan bir silip Apple'a ekleyebilirsinizEn sevdiğiniz bilişim markası hangisi? (Canım sıkılıyor anket konu açayım dedim eğer rahatsız oluyorsanız söyleyin bir daha açmayayım)
Benim en sevdiğim acer
Tercihim Samsung bu listede bu arada, beni hiç yarıyolda bırakmadı.Önceden ASUS derdim ama artık hiç güvenim kalmadı garanti sorunlarından sonra, GamersNexus çok iyi araştırmıştı. Artık ASUS benim tercih listemde yok maalesef. Şu an hala ASUS anakart kullanıyorum ama yenisini alırsam Gigabyte alacağım galiba.
Samsung babadır hakketten elimde hala çalışsan 10 yıllık cihazları varÖnceden ASUS derdim ama artık hiç güvenim kalmadı garanti sorunlarından sonra, GamersNexus çok iyi araştırmıştı. Artık ASUS benim tercih listemde yok maalesef. Şu an hala ASUS anakart kullanıyorum ama yenisini alırsam Gigabyte alacağım galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tercihim Samsung bu listede bu arada, beni hiç yarıyolda bırakmadı.
Asus apple samsung tartışıldığı listede momster turbox izolynin garibanlıkEn sevdiğiniz bilişim markası hangisi? (Canım sıkılıyor anket konu açayım dedim eğer rahatsız oluyorsanız söyleyin bir daha açmayayım)
Benim en sevdiğim acer
Ah be abiii...Asus apple samsung tartışıldığı listede momster turbox izolynin garibanlık