Burger king de yiyecek ağız var mı onu sor önceSoru başlıkta
1 hafta sonra indirimi bitiyor normalde 90tl dediğin menü. Ben her zaman ikili menü söylerdim tavuk tavuk veya tavuk köfte olandan. En fiyat performans olan oydu :d4 tane king chicken olan menüsü var
4 king chicken
12 soğan halkası
büyük boy patates
1 lt kola
55₺ olması lazım baya iyi menü bence
klasik bigmac bigking herneyse işte ama ben daha çok kfc seviyorum kovaları cidden mükemmmmmeeelll oluyor yazarken bile canım çektiSoru başlıkta
Harbi mi diyosun? Tam olarak nerden bakabilirim indirim süresine1 hafta sonra indirimi bitiyor normalde 90tl dediğin menü. Ben her zaman ikili menü söylerdim tavuk tavuk veya tavuk köfte olandan. En fiyat performans olan oydu :d
oha 31 mayısa kadarmış buldum hemen bi daha söyliyim1 hafta sonra indirimi bitiyor normalde 90tl dediğin menü. Ben her zaman ikili menü söylerdim tavuk tavuk veya tavuk köfte olandan. En fiyat performans olan oydu :d
Fake et, dana yerine masadan yapıyorlar.Ben son 3 senedir hiç yemedim içlerinde gerçek et olduğuna inanmıyorum oyüzden yememde
Yok knk öyle değil hani mesela dananın sinirleri kıç tarafı falan o anlamdaFake et, dana yerine masadan yapıyorlar.
whopper en efsanesidir beSoru başlıkta