- Reaksiyon skoru
- 1,150
kendimi sevdiğim için hiçbiri
Teknoloji konusunda boykot yapmak neredeyse imkansız ve Google'yı boykot etmek anlamsız sonuçta her Android telefon Google ile geliyor ve Android işletim sistemi de Google'ın yani hatta yerli akıllı telefonların hepsi Android işletim sistemini kullanıyor. Yok efendim Facebook boykot yok efendim Google boykot bırakın bu işleri. Her boykot yapan birisine bu argümanları sunmamanızı öneririmgoogle da boykot o zaman seni uğurlayalım
yok ben sunucamTeknoloji konusunda boykot yapmak neredeyse imkansız ve Google'yı boykot etmek anlamsız sonuçta her Android telefon Google ile geliyor ve Android işletim sistemi de Google'ın yani hatta yerli akıllı telefonların hepsi Android işletim sistemini kullanıyor. Yok efendim Facebook boykot yok efendim Google boykot bırakın bu işleri. Her boykot yapan birisine bu argümanları sunmamanızı öneririm
Kardeşim sanane benim yorumumdan dolusunu sen yaparsın rahatsıza bak hele dikkat çekmeye çalışıyor bi bitmedi kuyruk acısıforumda adam akıllı cevap vermeyen tek üye sensin şuan. her mesajın da mı boş olur
boykot çok saçma en başta, kendi ülkenin hükümeti paso israille ticaret yaparken neyin boykotuTeknoloji konusunda boykot yapmak neredeyse imkansız ve Google'yı boykot etmek anlamsız sonuçta her Android telefon Google ile geliyor ve Android işletim sistemi de Google'ın yani hatta yerli akıllı telefonların hepsi Android işletim sistemini kullanıyor. Yok efendim Facebook boykot yok efendim Google boykot bırakın bu işleri. Her boykot yapan birisine bu argümanları sunmamanızı öneririm
Anlıyorum.Kardeşim sanane benim yorumumdan dolusunu sen yaparsın rahatsıza bak hele dikkat çekmeye çalışıyor bi bitmedi kuyruk acısı![]()
Diyecek bir şey olmayınca daha fazla dikkat çekmek için argüman bulamayınca cevap bu oluyor maalesefAnlıyorum.
Diklat? TDK diye bir site var kelimeleri oradan bakabilirsinDiyecek bir şey olmayınca daha fazla dikkat çekmek için argüman bulamayınca cevap bu oluyor maalesef
Bizimle uğraşmayı bırakır mısın artık? Kafayı yedirttin bana resmen.Diyecek bir şey olmayınca daha fazla dikkat çekmek için argüman bulamayınca cevap bu oluyor maalesef
Diklat nerde yazıyor kardeşim g**izekalimisin sen?Diklat? TDK diye bir site var kelimeleri oradan bakabilirsin
KomageneBurger king popeyes
Klavye hatası diyelim. Ben kelimelerin anlamını orasan bak maanasın da dedimDiklat nerde yazıyor kardeşim g**izekalimisin sen?