Neler Yeni

Sevdiğiniz Fast Food Mekanları

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Buğra Aykaç
google da boykot o zaman seni uğurlayalım
Teknoloji konusunda boykot yapmak neredeyse imkansız ve Google'yı boykot etmek anlamsız sonuçta her Android telefon Google ile geliyor ve Android işletim sistemi de Google'ın yani hatta yerli akıllı telefonların hepsi Android işletim sistemini kullanıyor. Yok efendim Facebook boykot yok efendim Google boykot bırakın bu işleri. Her boykot yapan birisine bu argümanları sunmamanızı öneririm

quartle

80+ Gold
Teknoloji konusunda boykot yapmak neredeyse imkansız ve Google'yı boykot etmek anlamsız sonuçta her Android telefon Google ile geliyor ve Android işletim sistemi de Google'ın yani hatta yerli akıllı telefonların hepsi Android işletim sistemini kullanıyor. Yok efendim Facebook boykot yok efendim Google boykot bırakın bu işleri. Her boykot yapan birisine bu argümanları sunmamanızı öneririm
yok ben sunucam

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
z
boykot çok saçma en başta, kendi ülkenin hükümeti paso israille ticaret yaparken neyin boykotu

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
yine burası boykotçularla dolmuş. neyse ben kolamı içeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR