Neler Yeni

En sevdiğiniz dizi karakteri hangisidir?

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere basit bir soru, en sevdiğiniz dizi karakteri kimdir? Benimki Kurtlar Vadisi Pusu'dan Muro, Çetin ve Yıldırım üçlüsüydü.

Muro, Çetin ve Yıldırım üçlüsünü diziden ayıran senaristin amacı neydi bilmiyorum. Diziye hareketlilik katan o üçüydü, Muro üzerine bomba koyularak öldürülüyor. Çetin de bir çatışmadan kaçarken gölde boğulma sonucu ölüyor. Yıldırım da yakılarak öldürülüyordu.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere basit bir soru, en sevdiğiniz dizi karakteri kimdir? Benimki Kurtlar Vadisi Pusu'dan Muro, Çetin ve Yıldırım üçlüsüydü.

Muro, Çetin ve Yıldırım üçlüsünü diziden ayıran senaristin amacı neydi bilmiyorum. Diziye hareketlilik katan o üçüydü, Muro üzerine bomba koyularak öldürülüyor. Çetin de bir çatışmadan kaçarken gölde boğulma sonucu ölüyor. Yıldırım da yakılarak öldürülüyordu.
ben akasya durağındaki sinanı çok severdim be:) tırın tırın tırınını

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben akasya durağındaki sinanı çok severdim be:) tırın tırın tırınını
O da çok üçkağıtcıydı yav :D Çicek Taksi'deki Ömer'e benzetilmeye çalışılmış biraz. Aynı durakta çekilmişti diye hatırlıyorum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
O da çok üçkağıtcıydı yav :D Çicek Taksi'deki Ömer'e benzetilmeye çalışılmış biraz. Aynı durakta çekilmişti diye hatırlıyorum.
valla bi ara sinan böyle üçkağıtçı diye usman aga yı sevmeyi çalıştım ama oda benlik değildi zaten diziyi güzel yapanlarda onlardı be

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Death Note

L

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesut_Güneri.jpeg

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert

bob lee swagger

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe

2mApoo

80+ Silver
Kuzey Güney
-Kuzey Tekinoğlu ( Pitbullun oğlu :D )