O değil de forumda mesajların hep takılıyor gözüme. Baya eziksin.Kürt birisine sanatçı denmez. Çünkü sanatçı olamaz.
O değil de forumda mesajların hep takılıyor gözüme. Baya eziksin.Kürt birisine sanatçı denmez. Çünkü sanatçı olamaz.
işte hocam kafatasçı milliyetçi modeli *lafta* süper milliyetçi fakat icaraatta *0* olan arkadaş modelinin tam kendisiO değil de forumda mesajların hep takılıyor gözüme. Baya eziksin.
Sabah ablamı Telo Can ile kaldırmak mükEn sevdiğiniz Kürt sanatçılar kimler?
Sen nescafe içmeye devam mı? Daha benim hakkımda en ufak bir bilgin yok dediğin şeye bak :dO değil de forumda mesajların hep takılıyor gözüme. Baya eziksin.
Hayatımda 1 kere saçımı tas kafa kestirdiysem en büyük kürt olayım. Ayrıca profil fotoğrafı yapmakla da milliyetçi olunmuyorişte hocam kafatasçı milliyetçi modeli *lafta* süper milliyetçi fakat icaraatta *0* olan arkadaş modelinin tam kendisi
İnsanların mesajlarından nasıl bir karaktere sahip olduğunu kavrayabilecek zekaya sahibim. Senin gibi fazlalığa dair söylenecek çok şey de yok. Çok bilmeye de gerek yok.Sen nescafe içmeye devam mı? Daha benim hakkımda en ufak bir bilgin yok dediğin şeye bak :d
daha Türkçe bilmiyorsun kafatasçı dediğimi anlamıyorsun tas kafa traşla alakalı bir şey yazmamışım ben pp den dolayı milleyetçi olduğumu idda etmiyorum bunu sokaktada uyguluyorum bir şeyi alırken yerli malı olmasını tercih ediyorum mesela ve bunun gibi onlarca kalem daha sayabilirim peki bu konuda sen ne yapıyorsun Kürtlere laf atmaktan başkaSen nescafe içmeye devam mı? Daha benim hakkımda en ufak bir bilgin yok dediğin şeye bak :d
Hayatımda 1 kere saçımı tas kafa kestirdiysem en büyük kürt olayım. Ayrıca profil fotoğrafı yapmakla da milliyetçi olunmuyor
lucifer michealson
hocam arkadaşı salalım o kendisi takılır yazdığımın tas kafa traşla alakalı olduğunu sanıyor insta milliyetçisiİnsanların mesajlarından nasıl bir karaktere sahip olduğunu kavrayabilecek zekaya sahibim. Senin gibi fazlalığa dair söylenecek çok şey de yok. Çok bilmeye de gerek yok.
Ciddi söylüyorum yazsana dm den o beğenmediğin mesajlarımı. Ona da bi bahane bulur yazmazsın herhalde.İnsanların mesajlarından nasıl bir karaktere sahip olduğunu kavrayabilecek zekaya sahibim. Senin gibi fazlalığa dair söylenecek çok şey de yok. Çok bilmeye de gerek yok.
Noldu la zoruna mı gittihocam arkadaşı salalım o kendisi takılır yazdığımın tas kafa traşla alakalı olduğunu sanıyor insta milliyetçisi
lan olum ne dalyarak adamsınCiddi söylüyorum yazsana dm den o beğenmediğin mesajlarımı. Ona da bi bahane bulur yazmazsın herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Noldu la zoruna mı gitti
başım helada tuvaleti unutmuşum beladaEn sevdiğiniz Kürt sanatçılar kimler?