Neler Yeni

En sevdiğiniz lider (Atatürk dışında)

ByDost

80+
Bu dünyanın lideri ALLAH tır! ALLAH.
Allah lider değil, YARADANDIR! Başlığa bakacak olursan liderden bahsetmiş. Yaradan kimdir dememiş. Bu yüzden verdiğin cevap çok çocuksu ve saçma olmuş. Ben de ifademi "Komik" olarak belirtiyorum.
Knk ne diyon hepimiz müslümanız Allah'a şükür de onu mu sormuş adam
Hı hı. Türklerin hepsine sorsan "Müslümanız" der. Ama bunu söylerken bile doğru şekilde cümle bile kuramaz. Yani "Müslümanım" denmez!
Öncelikle size birisi "Müslüman mısınız?" dediklerinde söyleyeceğiniz iki çeşit cümle var!
  • Elhamdülillah! (Bu yeterlidir)
  • Elhamdülillah müslümanım
RECEP TAYYİP ERDOĞANNNNNNNNNNNNNNNN
Söylediğin şahın lider değil, Türkiye Cumhuriyetin Başkanı olarak görev yapmış ve Cumhur başkanlık görevlerini yapmakta olan kişidir. Bunları yaparken de Türkiye Cumhuriyetini kuran ve Anayasa mahkemesini oluşturan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'e hakaret ederek "Ayyaş, çapulcu" tek kişidir! (Benim gözümde bir söylediği diğerini tutmayan, tuhaf karakterli bir kişi)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
@pickpocket boş adamsın insanları rahatsız etme işine bak. Beni de bi zahmet engelle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah lider değil, YARADANDIR! Başlığa bakacak olursan liderden bahsetmiş. Yaradan kimdir dememiş. Bu yüzden verdiğin cevap çok çocuksu ve saçma olmuş. Ben de ifademi "Komik" olarak belirtiyorum.
Allah sadece bir yaradan değil, tanrı ile Allah'ı karıştırma burada çocuk durumuna sen düşüyorsun.

Adam Allah demiş tabir doğru ya da yanlış çok önemli değil. İçinizde hasetlik fesatlık çekememezlik kötülük ne varsa kusmuşsunuz, sanki kötü bir şey demiş -Sizin için olabilir yer yüzünde fasık müşrik kafir çok- yazıklar olsun hepinize.

ByDost

80+

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
@pickpocket boş adamsın insanları rahatsız etme işine bak. Beni de bi zahmet engelle.

Allah sadece bir yaradan değil, tanrı ile Allah'ı karıştırma burada çocuk durumuna sen düşüyorsun.
Allah mı Tanrı mı?
1636234598432.png

Dostum ikisi de aynı şey.

Muci46

80+ Bronze
Cengiz Han
1636234710659.png

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
ernesto che guevara (tam lider sayılmaz sanayi bakanı)
Vladimir Lenin (komünist değilim ama devrimcileri severim)

Muci46

80+ Bronze

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Adam Allah demiş tabir doğru ya da yanlış çok önemli değil. İçinizde hasetlik fesatlık çekememezlik kötülük ne varsa kusmuşsunuz, sanki kötü bir şey demiş -Sizin için olabilir yer yüzünde fasık müşrik kafir çok- yazıklar olsun hepinize.
Evet bir boş kutu daha geldi. o.O2

Top Bottom