Turgut özal.En sevdiğiniz lider (Atatürk dışında)
Allah lider değil, YARADANDIR! Başlığa bakacak olursan liderden bahsetmiş. Yaradan kimdir dememiş. Bu yüzden verdiğin cevap çok çocuksu ve saçma olmuş. Ben de ifademi "Komik" olarak belirtiyorum.Bu dünyanın lideri ALLAH tır! ALLAH.
Hı hı. Türklerin hepsine sorsan "Müslümanız" der. Ama bunu söylerken bile doğru şekilde cümle bile kuramaz. Yani "Müslümanım" denmez!Knk ne diyon hepimiz müslümanız Allah'a şükür de onu mu sormuş adam
Söylediğin şahın lider değil, Türkiye Cumhuriyetin Başkanı olarak görev yapmış ve Cumhur başkanlık görevlerini yapmakta olan kişidir. Bunları yaparken de Türkiye Cumhuriyetini kuran ve Anayasa mahkemesini oluşturan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'e hakaret ederek "RECEP TAYYİP ERDOĞANNNNNNNNNNNNNNNN
Allah sadece bir yaradan değil, tanrı ile Allah'ı karıştırma burada çocuk durumuna sen düşüyorsun.Allah lider değil, YARADANDIR! Başlığa bakacak olursan liderden bahsetmiş. Yaradan kimdir dememiş. Bu yüzden verdiğin cevap çok çocuksu ve saçma olmuş. Ben de ifademi "Komik" olarak belirtiyorum.
En sevdiğiniz lider (Atatürk dışında)
Allah'ın 99 isminden birisi "TANRI"dır! Umarım çocuk durumuna düşen bendirimAllah sadece bir yaradan değil, tanrı ile Allah'ı karıştırma burada çocuk durumuna sen düşüyorsun.
Allah mı Tanrı mı?@pickpocket boş adamsın insanları rahatsız etme işine bak. Beni de bi zahmet engelle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah sadece bir yaradan değil, tanrı ile Allah'ı karıştırma burada çocuk durumuna sen düşüyorsun.
Allah'ın 99 isminden birisi "TANRI"dır! Umarım çocuk durumuna düşen bendirim
Komünist olsa olmaz mı ?ernesto che guevara (tam lider sayılmaz sanayi bakanı)
Vladimir Lenin (kominist değilim ama devrimcileri severim)
Evet bir boş kutu daha geldi.@pickpocket boş adamsın insanları rahatsız etme işine bak. Beni de bi zahmet engelle.
Allah sadece bir yaradan değil, tanrı ile Allah'ı karıştırma burada çocuk durumuna sen düşüyorsun.
Adam Allah demiş tabir doğru ya da yanlış çok önemli değil. İçinizde hasetlik fesatlık çekememezlik kötülük ne varsa kusmuşsunuz, sanki kötü bir şey demiş -Sizin için olabilir yer yüzünde fasık müşrik kafir çok- yazıklar olsun hepinize.
Saat biraz geç olunca yanlış yazdığımı farketmedim kbKomünist olsa olmaz mı ?