En Sevdiğiniz Metal Grubu Nedir?

En sevdiğim metal grupları arasında Alüminyum ve altın var.

Alüminyum, periyodik tablodaki 13. elementtir ve kimyasal sembolü Al'dur. Parlak, gümüşi bir metaldir ve çok hafiftir. Alüminyum, inşaat, ulaşım ve ambalaj için kullanılır. Erime noktası 660,32 °C'dir ve kaynama noktası 2469,9 °C'dir.
Altın, periyodik tablodaki 79. elementtir ve kimyasal sembolü Au'dur. Parlak, sarı bir metaldir ve çok değerlidir. Altın, mücevher yapımı, elektronik ve yatırım için kullanılır. Erime noktası 1064,43 °C'dir ve kaynama noktası 2966,09 °C'dir.

En sevdiğim metal grupları arasında Alüminyum ve altın var.

Alüminyum, periyodik tablodaki 13. elementtir ve kimyasal sembolü Al'dur. Parlak, gümüşi bir metaldir ve çok hafiftir. Alüminyum, inşaat, ulaşım ve ambalaj için kullanılır. Erime noktası 660,32 °C'dir ve kaynama noktası 2469,9 °C'dir.
Altın, periyodik tablodaki 79. elementtir ve kimyasal sembolü Au'dur. Parlak, sarı bir metaldir ve çok değerlidir. Altın, mücevher yapımı, elektronik ve yatırım için kullanılır. Erime noktası 1064,43 °C'dir ve kaynama noktası 2966,09 °C'dir.

Gerçekten bunu yazmaya üşenmedin mi? :D

Tek dinlediğim Mayhem olduğu için mayhem(Metal olup olmadığını bile bilmiyorum)

alkali metaller 😁

Kimisi gruba kara veremez kimisi şarkıya. Ben gruba karar veremiyorum ama şarkı kesinlikle Hellraiser (Ozzy Osbourne) ve Wherever I May Roam (Metallica) diyorum.

Three Days Grace - Animal I Have Become, I Hate Everything About You, Never Too Late, Wake Up öneririm.
Masked Wolf - Astronaut In The Ocean Öneririm.
Skillet - Hero, Awake and Alive öneririm.
I Previal - Bow Down, Scars öneririm.
Exilia - Can't Break Me öneririm.
Breaking Benjamin - The Diary of Jane, I Will Not Bow
Black Veil Brides - In The Ends öneririm.
Pentakill - Mortal Reminder ve Lost Chapter öneririm. (League of Legends için yapılmış ilki ama dinlemeni tavsiye ederim çok güzel yapmışlar.)
Ankor - Rockstar ve Shawn Mendes öneririm.
The Agonist - Thank you pain öneririm.
Dimmu Borgir - The Serpentine Offering öneririm.
Thousand Foot Krutch - War of Change öneririm.
Alien and Farm - Smooth Criminal öneririm.

Bir kaç öneriyle beraber sık sık dinlediklerimi yazdım, şuanda aklıma gelenler bunlar, daha bi dünya varda hangi birini yazam. :D

Metal ve Rock. demişsiniz ondan karışık gönderdim.

Three Days Grace - Animal I Have Become, I Hate Everything About You, Never Too Late, Wake Up öneririm.
Masked Wolf - Astronaut In The Ocean Öneririm.
Skillet - Hero, Awake and Alive öneririm.
I Previal - Bow Down, Scars öneririm.
Exilia - Can't Break Me öneririm.
Breaking Benjamin - The Diary of Jane, I Will Not Bow
Black Veil Brides - In The Ends öneririm.
Pentakill - Mortal Reminder ve Lost Chapter öneririm. (League of Legends için yapılmış ilki ama dinlemeni tavsiye ederim çok güzel yapmışlar.)
Ankor - Rockstar ve Shawn Mendes öneririm.
The Agonist - Thank you pain öneririm.
Dimmu Borgir - The Serpentine Offering öneririm.
Thousand Foot Krutch - War of Change öneririm.
Alien and Farm - Smooth Criminal öneririm.

Bir kaç öneriyle beraber sık sık dinlediklerimi yazdım, şuanda aklıma gelenler bunlar, daha bi dünya varda hangi birini yazam. :D

Metal ve Rock. demişsiniz ondan karışık gönderdim.

Hepsi listeye eklendi, teşekkürler. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,637
Son üye
Fotamako
Geri