LvdR
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Saian Sakulta Salkım SS Miğfer Rabbani Rasta Flow Master.
Sonuçta yeni değil. Triple rhyme yapabilen sayılı kişilerden. Bana göre Cezadan üstündür.Evet ama 2013'de kimse bilmiyordu yeni patladı .d onu kastetdim linçlemeyin .d
ahahahahhaah ironik. adam 2005 ten beri neredeyse rap yapıyor 2013 freestyle şampiyonluğu var ama sen bilirsin tabii : )Sago kadar eski değil.
Fanlığı bırakalım 2014-15'den sonra gelen yenidir.
hiçbirini DJ DİKKAT hariçYani şuanda hangisini seviyorsun ?
Tamam düzenleyim linç yedik ha. .dSonuçta yeni değil. Triple rhyme yapabilen sayılı kişilerden. Bana göre Cezadan üstündür.
DoğrudurEvet ama 2013'de kimse bilmiyordu yeni patladı .d onu kastetdim linçlemeyin .d
Konu Rap İstersen Türkü diye açabilirizKimse rapten başka bir şey dinlemiyor sanırım. Sabah kalkıyorum rap konusu akşam yatıyorum rap konusu.
Yabancıları unutmuşum eminem kraldır reis yaşlandıkça dahada akıyorDoğrudur
Konuya gelince türkiyede üstad diyebilceğim Şehinşah Cezadır cezanın liriklerini kimse geçemez rhyme flow kaliteside öyledir
Şehinşahın ise teknik olarak önünde klmse yok rhyme olarak lirikal olarak çok iyidir kendisi trapide harbi trap yapar yaz yağmurum hariç şu son dönemlerinde sadece baban ve yaz yağmurunu beğenmedim ama mutlaka olur böyle kötü şarkılar