Arkadaşlar Irkçılık İle alakası yoktur bu sevmek veya sevmemek ile alakalı lütfen faşistlik veya Irkçılık ile suçlamayın bu konuyu
Bu arada İranlıları hiç sevmen.
Bu arada başlığı yanlışlıkta En sevmediğim ırk hangisidir yaptım otomatik düzeltme yüzünden kusura bakmayın düzeltin ama.
Araplar,Araplar,Araplar...Arkadaşlar Irkçılık İle alakası yoktur bu sevmek veya sevmemek ile alakalı lütfen faşistlik veya Irkçılık ile suçlamayın bu konuyu
Bu arada başlığı yanlışlıkta En sevmediğim ırk hangisidir yaptım otomatik düzeltme yüzünden kusura bakmayın düzeltin ama.
Saygı duymuyorum ne demekAfrikalıları sevmem
Persleri severim müslüm İranlıları sevmem arapların hiçbirini sevmem.
Japonları sevmem ama saygı duyarım çinlileri severim ama çoğuna saygı duymam.
Korelilere karşı nötürüm ama bts yüzünden onlardanda nefret etmeye başladım
A*aplar , Feminaziler , Suriyeliler , İnstagramdaki veletler , Akp savunan dayılar.Arkadaşlar Irkçılık İle alakası yoktur bu sevmek veya sevmemek ile alakalı lütfen faşistlik veya Irkçılık ile suçlamayın bu konuyu
Bunlar ırk mı?İnstagramdaki veletler , Akp savunan dayılar.
Filistinliler var birde.Bunlar ırk mı?
Yo geçen adamın reddini çaldım küfretmedi bi düzelme varLoL deki Türkler
İstisnalar kaideyi bozmazYo geçen adamın reddini çaldım küfretmedi bi düzelme var
Bu arada 2 3 iranlı gördüysen inandılar ı sevmiyorum diyemezsin benim babamın bir arkadaşı İran lı ve iyi anlaşırlar yaniArkadaşlar Irkçılık İle alakası yoktur bu sevmek veya sevmemek ile alakalı lütfen faşistlik veya Irkçılık ile suçlamayın bu konuyu
Araplar, Suriyeliler, Yunanlar, Ermeniler, Hintliler ve Çinliler ama ırkçılığa karşıyım hepimiz aynıyızArkadaşlar Irkçılık İle alakası yoktur bu sevmek veya sevmemek ile alakalı lütfen faşistlik veya Irkçılık ile suçlamayın bu konuyu