Z zipottik 80+ Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 251 Dahası Reaksiyon skoru 60 İsim Muhammed Yiğit Bugün, 01:18 #1 Operatör çok önemli değil bence her operatör çekiyo evimde paket öneriniz varsa alırım
Remi 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 3,110 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,703 İsim Mustafa İlgilendiği Kategoriler Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji Bugün, 01:19 #2 zipottik yazmış: Operatör çok önemli değil bence her operatör çekiyo evimde paket öneriniz varsa alırım Devamı için tıklayın... Her yerde çekmesi bence daha önemli bu yüzden senelerdir Turkcell kullanıyorum 2. hat olarakta elimde Vodafone var ama hiç beğenmiyorum
zipottik yazmış: Operatör çok önemli değil bence her operatör çekiyo evimde paket öneriniz varsa alırım Devamı için tıklayın... Her yerde çekmesi bence daha önemli bu yüzden senelerdir Turkcell kullanıyorum 2. hat olarakta elimde Vodafone var ama hiç beğenmiyorum
Mozambik 80+ Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 45 Bugün, 01:25 #3 Bimcell'e geçtim 185 liralık 3 gigabyte'lık paket kullanıyorum.