RagnarLodbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 229
Arkadaşlar anlık olarak vodafone kullanıyorum ancak hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum uygun fiyatlı herhangi bir paket ve operatör öneriniz var mıdır?
vodafone den niye memnun değilsin ki şuande parasına göre en çok gb veren vodafoneArkadaşlar anlık olarak vodafone kullanıyorum ancak hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum uygun fiyatlı herhangi bir paket ve operatör öneriniz var mıdır?
Hocam şu an ordu şehrinde üniversitedeyim yurtta kalıyorum neredeyse hiç çekmiyor ne kampüste ne yurtta.vodafone den niye memnun değilsin ki şuande parasına göre en çok gb veren vodafone
Evet vodafome de o sıkıntı var Kırsal alanlarda en iyi Türk telekom çekiyor Ama türkcell de öneririmHocam şu an ordu şehirinde üniversitedeyim yurtta kalıyorum neredeyse hiç çekmiyor ne kampüste ne yurtta.
Hocam bana isterse 500gb versin o neti kulanamadıktan sonra bazı yerlerde şebeke yok hatası alıyorumvodafone den niye memnun değilsin ki şuande parasına göre en çok gb veren vodafone
Hocam siz neredesiniz ben kırsal bölgelerde bile öyle bir hata almıyorumHocam bana isterse 500gb versin o neti kulanamadıktan sonra bazı yerlerde şebeke yok hatası alıyorum![]()
Hocam aslında dün türk telekomdan yeni bir pakete geçiş yapmıştım ancak bugün sabah kalktığımda uçuk miktarda bir zam gelmişti ve param bana geri iade olmuştu şu an aynı paketi alamam maalesef.1 hafta once soraydin 107 TL ye 16 gb veriyodu cok iyi ama 17:45 ile 18:00 arasi hat gidiyo arada bi
kazik kazigiPttcell
Hocam heryerde demedim zatende bide istanbul esenyurttayım yani meydanın oralardayım hani köy tarzı bi yerdede değilimHocam siz neredesiniz ben kırsal bölgelerde bile öyle bir hata almıyorum