Neler Yeni

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faruk Efe Genç
Aula F75

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Arnold Ciwardagexer
Attack Shark K75 aldım Nays ile 1150'ye geldi.

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Nuri

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emirhan
950 tl ye satin aldim, 250 lira kredi iadesi oldu
Bende alacağımda 1349,01 TL ye geliyor vergiyle indirim beklenelimiyim farem var şuan ihtiyacım yok artı olarak şarj konusunda endişeliyim bilgisayar sürekli fişe takılı değil bilgisayar açık olduğu zaman şarj etmem gerekiyor fareyi ve alırsam en fazla 2000 bin HZ kullanacağım ryzen 5600 işlemciye yük bşndirmesin diye. El boyutun küçük ile orta arasında sizce ergonomik olarak nasıl olur.Aslında apex modelini istiyorum gelme ihtimali var mı sizce içi daha dolu altındaki skatezler falan daha iyi diye.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Anonim Ankh
Evde kaşar bitmiş hocam, en son komşudan 3 dilim kaşar aldım, olur mu?
Neyse şaka bir kenara teknolojik olarak en son General Aruna 300S Rf Kablosuz Oda Termostatı almışım 1219 TL
ondan önce de TP-Link BT 5.3 Adaptör 214 TL

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Eren Erkaşda
Bende alacağımda 1349,01 TL ye geliyor vergiyle indirim beklenelimiyim farem var şuan ihtiyacım yok artı olarak şarj konusunda endişeliyim bilgisayar sürekli fişe takılı değil bilgisayar açık olduğu zaman şarj etmem gerekiyor fareyi ve alırsam en fazla 2000 bin HZ kullanacağım ryzen 5600 işlemciye yük bşndirmesin diye. El boyutun küçük ile orta arasında sizce ergonomik olarak nasıl olur.
Arama kısmına FreeReward yaz, kredi iadesi sekmesi çıkacak, ürünü o sekmeden alırsan satin aldıktan sonra çark çeviriyorsun, carkta çıkan oran kadar (en az yuzde 30 en fazla 100) kredi iadesi, temu kredi bakiyene yansıyor. Şarj konusuna gelirsek şarjı şu kadar saat gidiyor diyemem ama gercekten hızlı şarj oluyor, lavaboya mutfağa giderken taksan bile o arada şarj oluyor, şarj kafaya takılacak bir şey değil bence. Ergonomi olarak benim elim büyük, bana çok küçük geldi ama yine de rahatsız edecek boyutta değil, sana tam gelir gibi

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emirhan
Arama kısmına FreeReward yaz, kredi iadesi sekmesi çıkacak, ürünü o sekmeden alırsan satin aldıktan sonra çark çeviriyorsun, carkta çıkan oran kadar (en az yuzde 30 en fazla 100) kredi iadesi, temu kredi bakiyene yansıyor. Şarj konusuna gelirsek şarjı şu kadar saat gidiyor diyemem ama gercekten hızlı şarj oluyor, lavaboya mutfağa giderken taksan bile o arada şarj oluyor, şarj kafaya takılacak bir şey değil bence. Ergonomi olarak benim elim büyük, bana çok küçük geldi ama yine de rahatsız edecek boyutta değil, sana tam gelir gibi
hocam kredi iadesi çok işime yaramaz alırken indirim gerekiyor yinede teşekkür ederim ağırlık dağılımı nasıl farenin.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,385
İsim
Diyarhan
Dead by daylight için dlc aldım. O sayılmazsa IEM kulaklık aldım.

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Eren Erkaşda
hocam kredi iadesi çok işime yaramaz alırken indirim gerekiyor yinede teşekkür ederim ağırlık dağılımı nasıl farenin.
Çok bi bilgim olmasa da izlediğim inceleme videolarında agirligin arkada daha fazla olduğunu, bu yüzden hafif olduğunu hissetmediklerini belirtiyorlardı

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,135
Üyeler
165,290
Son üye
mollenmeest
Top Bottom