950 tl ye satin aldim, 250 lira kredi iadesi olduVergiyle ne kadara geldi
3 ekmek, 20TL+ 17.5TL borçArkadaşlar ufak yeni bir etkinlik başlatmak istiyorum en son ne alınız, ne kadara aldınız?
NOT : Fiyatını da yazmayı unutmayalım, link bırakmak da güzel olur diğer arkadaşlar için
Başlıyorum ;
Bilgisayar Masası 60x160
Alıntıyı görüntüle
https://www.trendyol.com/reflekta/c...a-p-843067230?boutiqueId=61&merchantId=883044 1499TL ye almıştım.
Bende alacağımda 1349,01 TL ye geliyor vergiyle indirim beklenelimiyim farem var şuan ihtiyacım yok artı olarak şarj konusunda endişeliyim bilgisayar sürekli fişe takılı değil bilgisayar açık olduğu zaman şarj etmem gerekiyor fareyi ve alırsam en fazla 2000 bin HZ kullanacağım ryzen 5600 işlemciye yük bşndirmesin diye. El boyutun küçük ile orta arasında sizce ergonomik olarak nasıl olur.Aslında apex modelini istiyorum gelme ihtimali var mı sizce içi daha dolu altındaki skatezler falan daha iyi diye.950 tl ye satin aldim, 250 lira kredi iadesi oldu
Orası neresi ben küçük bir ilçede yaşıyorum orada bile ekmek 10 TL3 ekmek, 20TL+ 17.5TL borç
falza geldi
İzmirOrası neresi ben küçük bir ilçede yaşıyorum orada bile ekmek 10 TL
Arama kısmına FreeReward yaz, kredi iadesi sekmesi çıkacak, ürünü o sekmeden alırsan satin aldıktan sonra çark çeviriyorsun, carkta çıkan oran kadar (en az yuzde 30 en fazla 100) kredi iadesi, temu kredi bakiyene yansıyor. Şarj konusuna gelirsek şarjı şu kadar saat gidiyor diyemem ama gercekten hızlı şarj oluyor, lavaboya mutfağa giderken taksan bile o arada şarj oluyor, şarj kafaya takılacak bir şey değil bence. Ergonomi olarak benim elim büyük, bana çok küçük geldi ama yine de rahatsız edecek boyutta değil, sana tam gelir gibiBende alacağımda 1349,01 TL ye geliyor vergiyle indirim beklenelimiyim farem var şuan ihtiyacım yok artı olarak şarj konusunda endişeliyim bilgisayar sürekli fişe takılı değil bilgisayar açık olduğu zaman şarj etmem gerekiyor fareyi ve alırsam en fazla 2000 bin HZ kullanacağım ryzen 5600 işlemciye yük bşndirmesin diye. El boyutun küçük ile orta arasında sizce ergonomik olarak nasıl olur.
hocam kredi iadesi çok işime yaramaz alırken indirim gerekiyor yinede teşekkür ederim ağırlık dağılımı nasıl farenin.Arama kısmına FreeReward yaz, kredi iadesi sekmesi çıkacak, ürünü o sekmeden alırsan satin aldıktan sonra çark çeviriyorsun, carkta çıkan oran kadar (en az yuzde 30 en fazla 100) kredi iadesi, temu kredi bakiyene yansıyor. Şarj konusuna gelirsek şarjı şu kadar saat gidiyor diyemem ama gercekten hızlı şarj oluyor, lavaboya mutfağa giderken taksan bile o arada şarj oluyor, şarj kafaya takılacak bir şey değil bence. Ergonomi olarak benim elim büyük, bana çok küçük geldi ama yine de rahatsız edecek boyutta değil, sana tam gelir gibi
Çok bi bilgim olmasa da izlediğim inceleme videolarında agirligin arkada daha fazla olduğunu, bu yüzden hafif olduğunu hissetmediklerini belirtiyorlardıhocam kredi iadesi çok işime yaramaz alırken indirim gerekiyor yinede teşekkür ederim ağırlık dağılımı nasıl farenin.