federalper 80+ Silver Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 4,184 22 Ağustos 2020 #1 En Temiz Formatı Atmak Flasha iso yu yükleyip bütün diskleri biçimlendiriyorum fakat bundan daha temiz bir format var mıdır ekstra?
En Temiz Formatı Atmak Flasha iso yu yükleyip bütün diskleri biçimlendiriyorum fakat bundan daha temiz bir format var mıdır ekstra?
terebayt 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,070 Dahası Reaksiyon skoru 4,518 İsim Abdullah Furkan Coşgun 22 Ağustos 2020 #2 Hayır yok
BMW_M4 80+ Bronze Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 1,684 22 Ağustos 2020 #3 AlperHD yazmış: En Temiz Formatı Atmak Flasha iso yu yükleyip bütün diskleri biçimlendiriyorum fakat bundan daha temiz bir format var mıdır ekstra? Devamı için tıklayın... en büyük kesintisiz disk deyin linux tabii benim dediğim ama en son linux kurmuştum.
AlperHD yazmış: En Temiz Formatı Atmak Flasha iso yu yükleyip bütün diskleri biçimlendiriyorum fakat bundan daha temiz bir format var mıdır ekstra? Devamı için tıklayın... en büyük kesintisiz disk deyin linux tabii benim dediğim ama en son linux kurmuştum.