Rennes
80+ Gold
Dahası
Soru yukarıda arkadaşlar aylık 5k kar falan olup, en ucuz rig hangi parçalar ile kaç TL'ye toplanabilir?
Bence mining rig yine de daha mantıklı zaten ben de bir arkadaşla merak ettiğimizden sordum.Acaba o 5k'yı Bitcoin'e yatırsan yükselince satsan bütçen yükselmez mi?
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
arka plan pp n güzelmiş.Acaba o 5k'yı Bitcoin'e yatırsan yükselince satsan bütçen yükselmez mi?
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
SORUMLULUK KABUL ETMEM.
Teşekkür ederim hem wallpaper olarak kullanıyorum.Bence mining rig yine de daha mantıklı zaten ben de bir arkadaşla merak ettiğimizden sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arka plan pp n güzelmiş.
20 adet rx 570 ile 1 ayda asgari ücret kazanıyorsun. elektrik faturasını ödeyince. gerisini sen hesapla.Soru yukarıda arkadaşlar aylık 5k kar falan olup, en ucuz rig hangi parçalar ile kaç TL'ye toplanabilir?
5700XT ile çok f/p bir rig yapabilirsin vega vega 64 vbioslu vega56
20 adet rx 570 ile 1 ayda asgari ücret kazanıyorsun. elektrik faturasını ödeyince. gerisini sen hesapla.
dostum mining hakkında çok detaya sahip değilim ama çook eskide kaldı diyebiliriz. Hem sistemler pahalı hem kazma olayları eskisi kadar kâr bırakmıyor.Bence mining rig yine de daha mantıklı zaten ben de bir arkadaşla merak ettiğimizden sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arka plan pp n güzelmiş.
arada her yıl aynı kazancı kazanamazsın bitcoin kazma zorluğu değeri arttıkça artar. mesela bitcoin 200 bin tl iken yıllık 10 bin kazandın. 600 bin tl olunca 7.5 falan kazanırsın rakamları atıyorum.Bir de baktığım zaman bir kart 50 MH/s olsa 8 kart koysan 400 MH/S yapar, 1600W PSU ile bağlasan ve 1500W güç çekse yıllık 45k kazandırır 10k fatura bir 5700 XT 4k desek masrafı yıllık fatura ile birlikte 50k yani en iyi 11 en kötü 14 aya masrafını çıkartır.
dostum mining hakkında çok detaya sahip değilim ama çook eskide kaldı diyebiliriz. Hem sistemler pahalı hem kazma olayları eskisi kadar kâr bırakmıyor.
Sistem arızalanabilir
Elektrik faturası beklediğinden fazla gelebilir
Kazdığın maden değer kaybedebilir... vb.
Nacizane tavsiyem bu kadar seri kazanmaya heves ettiysen ilk işin teknik analiz olsun ve borsaya adım atmış olman olsun. Seninle gel ufak vur kaçlar yapalım.
•Mining için 10K yatırdın sana ayda 500 lira versin net kâr veriyor diyelim.
•10kyı 0.050 kuruş olan bir coine yatırdın teknik analizine güvenip ve iki hafta içerisinde 0.060 oldu 12k para ediyor stopp/limit emirlerini verir zarar durumunda ufak zararlarla köşeden dönebilirsin. (yatirim tavsiyesi degildir)
Şu an ki ABD ve Türk hesap sitelerine baktığım zaman gördüğüm değerler bu şekilde şu an sadece merakımız var ama ileri de yapmayı düşünüyoruz ve ETH iyi bir seçim gibi gözüküyor. Diğer birimleri araştırmadım ama bu meseleye kafamı taktım.bu
arada her yıl aynı kazancı kazanamazsın bitcoin kazma zorluğu değeri arttıkça artar. mesela bitcoin 200 bin TL iken yıllık 10 bin kazandın. 600 bin TL olunca 7.5 falan kazanırsın rakamları atıyorum.
Şu an ki ABD ve Türk hesap sitelerine baktığım zaman gördüğüm değerler bu şekilde şu an sadece merakımız var ama ileri de yapmayı düşünüyoruz ve ETH iyi bir seçim gibi gözüküyor. Diğer birimleri araştırmadım ama bu meseleye kafamı taktım.
Mining yapacaksan ufak sistemler ya da solo ile değil (bir arizada emeğin gider verdiğin sisteme paran puf olur) çoklu ve sağlam girmelisin ki onun yanında borsayı da takip etmek zorundasin yani sen mining yapicam aga ben anlamaz analizden dersen yine kaybedersin çünkü kazandığın madenleri trend yukarılardayken satmak var bir de trend aşağılardayken... Ya da tam sattın şakk bi gün sonra sattıgının yüzde 10nu daha fazla arttı fiyatı vb. aynı şekilde 'ulan şunları elde tutalım az yükselsin' dedin şaak ani çakıliş oldu ve yeni direnç destekler oluştu vs. vs. of özlemişimŞu an ki ABD ve Türk hesap sitelerine baktığım zaman gördüğüm değerler bu şekilde şu an sadece merakımız var ama ileri de yapmayı düşünüyoruz ve ETH iyi bir seçim gibi gözüküyor. Diğer birimleri araştırmadım ama bu meseleye kafamı taktım.