En ucuz hazır sistemi bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com ( Fiyat geçmişi eklendi )

Geçen sene basit bir haftasonu projesi geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com

Eklenen özellikle
+Ram Tipi filtresi geldi
+Ram Boyutu filtresi geldi
+PcKolik hariç eksik bilgiler giderildi
+Filtre yaparken yanların o ürünü içeren sistem sayısını gösteriliyor
+Anakart Marka filtresi geldi
+Anakart Çipset filtresi geldi
Tüm eksiklik ve önerileri deneyimleyerek paylaşırsak burdan efsane bir şey çıkar

Tüm eksiklik ve önerileri deneyimleyerek paylaşırsak burdan efsane bir şey çıkar
Mümkün olduğunca hızlı şekilde geliştirmeye çalışıyorum mevcutta hala sorunlar var mesaiden vakit kaldıkça gideriyorum yorumunuz için de teşekkürler

Mümkün olduğunca hızlı şekilde geliştirmeye çalışıyorum mevcutta hala sorunlar var mesaiden vakit kaldıkça gideriyorum yorumunuz için de teşekkürler
Zaten imkansız hemen yapman çoğu kişi tek başına üşenir hiç girişmez tebrik ediyorum umarım güzel yerlere gelir

Sonunda birisi çıkıp şöyle bir sistem koydu ortaya, elinize sağlık ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Sonunda birisi çıkıp şöyle bir sistem koydu ortaya, elinize sağlık ve başarılarınızın devamını diliyorum.
O kadar yerde paylaştım sadece burada bu kadar ilgi gördü teşekkürler hocam

Geçen sene basit bir haftasonu projesi geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)

Eklenen özellikle
+Ram Tipi filtresi geldi
galiba sen kahinsin piyasa da ucuz sistem bulmak zorlaştı
bu uygulama ilac gibi gelecektir, pc arayanlara :)

Şu anki durum:

Eklenen özellikle
+Ram Tipi filtresi geldi
Hocam keşke kasa psu gibi bileşenleri de filtre olarak koysaydınız cok daha iyi olabilirdi

Hocam keşke kasa psu gibi bileşenleri de filtre olarak koysaydınız cok daha iyi olabilirdi
hocam psu şu an geliştirme aşamasında her siteden şu an psu bilgisini alamadığım için açmadım ne yazık ki bazı sitelerde sorun yaşıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,660
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri